Kuredu Island Resort 4*

Hotel

Kuredu Resort & Spa 4* je jedno od najvećih ostrva sa izuzetno bogatim All Inclusive paketom koji će upotpuniti vaš odmor. Odličan je izbor i za parove i porodice. Određene vile su samo za starije od 12 i 18 godina, imaju odvojen bazen i restoran, a postoje i vile u kojima mogu da borave porodice sa decom. Veličina ostrva je 1.800 x 325 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 40 minuta vožnje hidroavionom.

Sobe

Garden Bungalow: 51-60m², samostalan bungalov sa pogledom na vrt. Poseduje terasu, tuš, kupatilo na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, CD plejer, WiFi, ketler za kafu/ čaj i espreso aparat.

Beach Bungalow: 51-60m², samostalan bungalov na plaži. Poseduje terasu, tuš, kupatilo na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, CD plejer, WiFi, ketler za kafu/ čaj i espreso aparat.

Premium Beach Bungalow: 51-60m², samostalan bungalov na plaži renoviran 2021. godine. Poseduje terasu, tuš, kupatilo na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, CD plejer, WiFi, ketler za kafu/ čaj i espreso aparat.

Beach Villa: 51-60m², samostalna vila na plaži. Poseduje terasu, tuš, kupatilo na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, CD plejer, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i espreso aparat.

O Beach Villa: 51-60m², samostalna vila na plaži u ,,O” delu ostrva za goste starije od 12 godina. Poseduje terasu, tuš, kupatilo na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, CD plejer, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i espreso aparat.

Premium Beach Villa: 51-60m2, samostalna vila na plaži. Poseduje terasu, tuš, kupatilo na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, CD plejer, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i espreso aparat.

Jacuzzi Beach Villa: 71-80m², samostalna vila na plaži sa đakuzijem. Poseduje terasu, tuš, kupatilo na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, CD plejer, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i espreso aparat.

O Jacuzzi Beach Villa: 71-80m², samostalna vila na plaži sa đakuzijem u ,,O” delu ostrva za goste starije od 12 godina. Poseduje terasu, tuš, kupatilo na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, CD plejer, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i espreso aparat.

Sangu Jacuzzi Beach Villa: 71-80m², samostalna vila na plaži sa đakuzijem u ,,Sangu” delu ostrva, za goste starije od 18 godina. Poseduje terasu, tuš, kupatilo na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, CD plejer, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i espreso aparat.

Sangu Water Villa: 61-70m², samostalna vila na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean, za goste starije od 18 godina. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, CD plejer, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i espreso aparat.

Private Pool Villa: 200m², samostalna vila sa privatnim bazenom i đakuzijem. Poseduje terasu, kišni tuš, kupatilo na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, CD plejer, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i espreso aparat.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 3 à la carte restorana, 4 buffet restorana, spa centar, 2 bazena, 6 barova, butik, suvenirnicu, prodavnicu nakita i biblioteku. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, fudbal, bilijar, pikado, teretana i stoni tenis
Uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, deep sea fishing, kajak, jedrenje na dasci, kitesurfing, džet ski, snorkling, parasailing, veslanje na dasci, tenis, paddle tenis, badminton i ronjenje

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kafa/ čaj i kolači, mini-bar, kapsule za kafu, jedna flaša penušavog vina u toku boravka, 20% popusta na određene spa tretmane tokom prva dva dana boravka, 50% popusta na hranu u baru, izlet ,,Sunset Cruise”, grupni čas snorklinga, jedrenja na dasci i golfa (30 min.), tenis, paddle tenis, badminton, čas joge, korišćenje kajaka i daske za jedrenje sat vremena dnevno
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, mini-bar, kapsule za kafu, odabrana vina i premium žestina, jedna flaša penušavog vina, pristup svim barovima, jednom dnevno ručak u Franco’s restoranu ili večera u à la carte restoranu, 50% popusta na hranu u određenim barovima, 20% popusta na određene spa tretmane tokom prva dva dana boravka, jedna spa tretman nedeljno (60 min.), jedan čas ronjenja (za sertifikovane ronioce), golf, izlet ,,Sunset Cruise”, grupni čas snorklinga i jedrenja na dasci (30 min.), tenis, paddle tenis, badminton, besplatna upotreba kajaka, SUP daske i windsurfing daske sat vremena dnevno, iznajmljivanje bicikla, snorkling oprema i čas joge

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina, makaronse i slatkiše. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Iskustva putnika u hotelu Kuredu Island Resort

Znamo da je lično iskustvo putnika uvek korisno za odabir hotela, pa sa Vama delimo iskustva putnika koji su nam svoje utiske podelili. Pročitajte šta kažu naši putnici o boravku u hotelu Kuredu Island Resort 

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.