Kuredu Island Resort 4

Nalazi se u severnom delu Lhaviyani atola. Ostrvo (1.800 metara x 325 metara) nalazi se na oko 150 kilometara od internacionalnog aerodroma Male, oko 40 min vožnje hidroavionom.

Jedan od omiljenih hotela, nudi najbolje uslove za Vaš odmor. Resort poseduje veliki broj restorana, 7 barova, 2 bazena, nekoliko prodavnica, TV sobu sa bibliotekom, internet terminal uz doplatu i ambulantu.

Garden Bungalow – veličine oko 56m2 (kategorija 3*) (40), u severnom delu ostrva, opremljeni u klasičnom maldivskom stilu. U svom sastavu imaju kadu ili tuš/WC i tuš na otvorenom, telefon, klimu, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu. Nalazi u drugom redu bungalova sa pogledom na baštu.
Beach Bungalow – veličine oko 56m2  (kategorija 3*) (90), ista opremljenost kao Garden Bungalow, dodatno sa fenom i u prvom redu do plaže sa pogledom na more.
Beach Villa – veličine oko 60m2 (93), ista opremljenost kao Beach Bungalow, u severnom i delimično u južnom delu ostrva, nešto prostranije, dodatno sa bade mantilom, Televizorom i internetom (uz doplatu).
Jacuzzi Beach Villa – veličine oko 70m2 (100), ista opremljenost kao Beach Villa, u jugo-zapadnom delu ostrva, prostranije, sa unutrašnjim vrtom i đakuzijem.
Water Villa – veličine oko 70m2 (50), ista opremljenost kao Jacuzzi Beach Villa (osim tuša na otvorenom i đakuzija). Nalazi se u severo-zapadnom delu ostrva, na strani zalaska sunca, izgrađene iznad vode u laguni sa direktnim prilazom moru.
Sulthan Pool Villa – veličine oko 100m2 (10), ista opremljenost kao Jacuzzi Beach Villa, novoizgrađene, sa dosta vegetacije. Moderano opremljenje, sa odvojenom sobom za garderobu, kao i velikim drvenom terasom sa privatnim bazenom.

Mladenci dobijaju flašu vina i korpu sa voćem u sobi po dolasku. (važi do max. 6 meseci nakon venčanja)

Uključeno: pikado, fudbal, stoni tenis, jedrenje, kanu, nemotorizovani sportovi na vodi.
Uz doplatu: tenis, golf, ronjenje, pecenja na pučini, motorizovani sportovi na vodi.

Lepota i zdravlje
Spa „Duniye“ sagrađen u unutrašnjosti ostrva i na vodi.
Uz doplatu: masaže, tretmani lepote.