La Pirogue 4

Nalazi se na jugozapadnoj obali na 15 minuta hoda od mesta Flic en Flac, direktno na dugačkoj plaži od belog peska. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 50 kilometara.

Popularan rizort koji smešten je usred prelepe tropske bašte. Renoviran je u leto 2017. godine. Gostima su na raspolaganju glavni restoran koji nudi raznovrsne live-cooking stanice i internacionalna jela, a-la-carte-restoran koji se nalazi na plaži i nudi riblje specijalitete i jela od plodova mora, tri bara, veliki bazen, radnje i besplatan bežični internet. U obližnjem Sugar Beach-u nalazi se ”Aura Spa” koji gosti takođe mogu koristiti, zajedno sa ostalim sadržajem.

Garden Bungalow – veličine oko 25m2 (116), ukrašene živopisnim detaljima, smeštene u bungalovima sa dve stambene jedinice. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom/tušem, WC, fen, TV/muzički kanal, radio, telefon, bežični internet, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i terasu, sa pogledom na prostranu plantažu kokosa.
Premium Garden Bungalow – oko 35m2 (54), opremljene kao Garden Bungalow, dodatno sa aparatom za espreso, na mirnoj lokaciji sa delimičnim pogledom na more.
Beach Pavilion – oko 35m2 (40), opremljene kao Garden Bungalow, u bungalovima sa jednom smeštajnom jedinicom, u neposrednoj blizini plaže sa pogledom na more.
Garden Family Bungalow – oko 50m2 (15), dva Garden Bungalowa spojena vratima

Mladenci dobijaju flasu penušavog vina, poklon i večeru pod svećama. Deca su dozvoljena u sobi sa roditeljima

Bogati švedski sto za doručak ivečeru.
Kod rezervacije punog pansiona dodatno je uračunat ručak.
Kod rezervacije All inclusive dodatno uračunat ručak i određena jela u baru na bazenu i na plaži.

Uključeno: fitnes centar, snorkling, jedrenje na dasci, kajak, pedalina, teniski tereni sa reflektorima (u susednom hotelu Sugar Beach), stoni tenis, mini golf, odbojka i golf u Le Touessrok (Greenfee uključen, golf cart oko 25 eur po osobi/partiji, transfer uz doplatu).
Uz doplatu: pecanje na pučini, ronjenje (PADI), skijanje na vodi, masaže, golf sa 18 rupa “Tamarina” (Greenfee oko 75 eur, oko 10 minuta udaljenosti, transfer uz doplatu). Može se koristiti sportska ponuda i Sugar Beach hotela.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.