Lanka Princess Hotel 4+

Nalazi se direktno na plaži Beruwela, na udaljenosti od oko 2 i po kilometra od obližnjeg mesta. Na suprotnoj strani se nalazi rt reke Bentota sa kilometar dugom peščanom plažom. Aerodrom Kolombo nalazi se na udaljenosti od oko 95 kilometara (oko 3 sata vožnje).

Kompleks je izgrađen u obliku slova U i otvoren prema moru. Iza bazena i uređenih vrtova prostire se Indijski okean. Hotel ima glavni restoran „Batahira“, koji služi domaće i međunarodne specijalitete, kao i „Ayurveda Restaurant“, koji je specijalizovan za ajurvedske specijalitete. U tropskim vrtovima se nalazi bazen sa barom i terasom. U sklopu hotela je i lobby-bar, prodavnica, salon lepote, biblioteka i besplatan Wi-Fi.

Economy – veličine oko 45m² (11), udobne i lepo uređene. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i tušem, odvojeni WC, deo za sedenje, fen, TV, radio, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, sa terasom ili balkonom, sa pogledom na bazen i baštu.
Comfort – veličine oko 45m² (34), opremljene kao Economy, sa terasom ili balkonom sa pogledom na more i baštu.
Comfort Plus – veličine oko 45m² (12), opremljene kao Comfort, smeštene na poslednjem spratu.
Superior – veličine oko 45m² (33), opremljene kao Comfort, kupatilo sa velikom tuš kabinom, WC, DVD player (DVD-ovi dostupni besplatno na recepciji), aparat za kafu i čaj, terasa ili balkon sa nameštajem za sedenje, sa pogledom na bazen i baštu.
Superior plus – veličine oko 45m² (17), opremljene kao Superior, na poslednjem spratu.
Suite – veličine oko 90m² (4), opremljene kao Superior, sa odvojenim spavaćim i dnevnim prostorom.

///

Uključen je doručak na bazi švedskog stola.
Kod rezervacija polupansiona dodatno večeru.
Kod rezervacije punog pansiona i all inclusive-a, dodatno ručak i večera u “Cafe C”.

Sport
Uračunato: fitnes centar, gimnastika u vodi, tai-chi, joga, meditacija, boćanje i stoni tenis.
Uz doplatu: sportovi na vodi