Le Domaine de l’Orangeraie 4+

Nalazi se direktno u prelepom peščanom zalivu. Kompleks je odvojen malim ostrvskim putevima. Na pešačkoj udaljenosti nalazi se centra mesta gde se nalaze pristanište, prodavnice i restorani.

Nalazi se na malom brdu, a krasi ga poseban ambijent. Gostima su na raspolaganju restoran „Santosha“ i a la carte restoran „Le Combava“ (zatvoren sredom) u kojima služe internacionalnu i kreolsku kuhinju, prostrani bazen sa barom, lounž i bar na plaži nalaze se na drugoj strani male ostrvske ulice, butik, biblioteka, treći lounž bar i besplatan Wi-Fi u otvorenim oblastima.

Garden Villa – veličine oko 60m² (20), moderno uređene u veselim bojama. U svom sastavu imaju kupatilo sa tuš kabinom i WC-om, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, mini bar, aparat za kafu / čaj i terasu ili balkon sa pogledom na vrt.
Garden Suite Residence – veličine oko 100m² (8), opremljene kao Garden Villa, sa odvojenom dnevnom / spavaćom sobom i otvorenim kupatilom.
Villa de Charme – veličine oko 70m² (31), opremljne kao Garden Villa, uređene visokokvalitetnim drvetom u prirodnim bojama. Zasebne vile smeštene na brdu i imaju otvoreno kupatilo sa kadom, besplatan Wi-Fi, balkon i pogled na baštu.
Villa de Charme Elegance – veličine oko 100m² (3), opremljene kao Villa de Charme, sa privatnim đakuzijem.

Možemo uneti  napomenu  za medeni mesec

Sport
Uračunato: snorkling.
Uz doplatu: kajak, pedalina, škola ronjenja (PADI) se nalazi u blizini.