Le Domaine de l’Orangeraie 4+*

Hotel

Le Domaine de l’Orangeraie 4+* nalazi se na ostrvu La Digue. Ovo je šarmantan hotel samo za starije od 12 godina koji nudi spoj modernog i tradicije, idealan za mir i opuštanje. Putnici će uživati u romantičnom Swim Up baru uz zalazak sunca.

Sobe u hotelu Le Domaine de l’Orangeraie

Garden Villa: 51-60m², ima pogled na vrt, terasu, tuš, fen, klimu, mini-bar, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Garden Suite Residence: 91-100m², suite sa pogledom na vrt; ima terasu, 1 odvojenu spavaću sobu, kupatilo na otvorenom, tuš, fen, klimu, mini-bar, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Villa de Charme: 61-70m², na strani planine sa pogledom na vrt; ima terasu, kupatilo na otvorenom, tuš, kadu, fen, klimu, mini-bar, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Villa de Charme Elegance Superior: 91-100m², na strani planine sa pogledom na vrt; ima terasu, hidromasažnu kadu, kupatilo na otvorenom, tuš, kadu, fen, klimu, dasku za peglanje i peglu, mini-bar, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima à la carte restoran, buffet restoran, 3 bara, bazen, spa centar, butik i biblioteku. WiFi je dostupan u celom kompleksu.
Uračunate aktivnosti: snorkling
Uz doplatu: iznajmljivanje bicikla

Usluga

Noćenje sa doručkom: sva pića se doplaćuju
Polupansion: doručak i ručak (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju kolače, čašu Prosecca i 10% popusta na spa tretmane po dolasku, za minimalan boravak od 3 noći. Za min. boravak od 4 noći dodatno odlazak u tursko kupatilo/đakuzi (30 min.), a uz rezervisan polupansion još i večeru uz sveće. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Sejšeli

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.