Fishermans Cove Resort 4+*

Hotel

Fishermans Cove Resort 4+* nalazi se 500 metara od plaže Beau Vallon i pruža neverovatno snorkling iskustvo. Gosti mogu da koriste spa centar i večeraju u nekom od restorana hotela STORY 5* (uz doplatu).

Sobe

Superior: 31-35m², nalazi se u glavnom objektu sa delimičnim pogledom na more. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš ili kadu, bademantil, fen, sef, klimu, mini-bar (uz doplatu), dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i 24h poslugu u sobi.

Deluxe Ocean View: 41-45m², ima pogled na more, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš ili kadu, bademantil, fen, sef, klimu, mini-bar (uz doplatu), dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i 24h poslugu u sobi.

Junior Suite Ocean View: 41-45m², nalazi se u glavnomobjektu sa pogledom na more. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš ili kadu, bademantil, fen, sef, klimu, mini-bar (uz doplatu), dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i 24h poslugu u sobi.

Family Suite Garden View: 51-60m², ima pogled na vrt, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš ili kadu, bademantil, fen, sef, klimu, mini-bar (uz doplatu), dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i 24h poslugu u sobi.

Executive Suite: 61-70m², ima pogled na more, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš ili kadu, bademantil, fen, sef, klimu, mini-bar (uz doplatu), dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i 24h poslugu u sobi.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 restorana, 3 bara, bazen, bar i butik. WiFi je dostupan u kompleksu i sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling oprema i teretana
Uz doplatu: pecanje i iznajmljivanje ronilačke opreme

Usluga

Noćenje sa doručkom
Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina ili proseka, korpu voća i tortu po dolasku. Važi za minimalan boravak od 3 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Sejšeli

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.