Fishermans Cove Resort 4+*

Hotel

Fishermans Cove Resort 4+* nalazi se 500 metara od plaže Beau Vallon i pruža neverovatno snorkling iskustvo. Gosti mogu da koriste spa centar i večeraju u nekom od restorana hotela STORY 5* (uz doplatu).

Sobe

Superior: 31-35m², nalazi se u glavnom objektu sa delimičnim pogledom na more. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš ili kadu, bademantil, fen, sef, klimu, mini-bar (uz doplatu), dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i 24h poslugu u sobi.

Deluxe Ocean View: 41-45m², ima pogled na more, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš ili kadu, bademantil, fen, sef, klimu, mini-bar (uz doplatu), dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i 24h poslugu u sobi.

Junior Suite Ocean View: 41-45m², nalazi se u glavnomobjektu sa pogledom na more. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš ili kadu, bademantil, fen, sef, klimu, mini-bar (uz doplatu), dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i 24h poslugu u sobi.

Family Suite Garden View: 51-60m², ima pogled na vrt, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš ili kadu, bademantil, fen, sef, klimu, mini-bar (uz doplatu), dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i 24h poslugu u sobi.

Executive Suite: 61-70m², ima pogled na more, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš ili kadu, bademantil, fen, sef, klimu, mini-bar (uz doplatu), dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i 24h poslugu u sobi.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 restorana, 3 bara, bazen, bar i butik. WiFi je dostupan u kompleksu i sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling oprema i teretana
Uz doplatu: pecanje i iznajmljivanje ronilačke opreme

Usluga

Noćenje sa doručkom
Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina ili proseka, korpu voća i tortu po dolasku. Važi za minimalan boravak od 3 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.