Le Meridien Ile Maurice 4+

Nalazi se direktno na prekrasnoj peščanoj plaži. Glavni grad, Port Louis, udaljen je oko 15 kilometara, a aerodrom Mahebourg udaljen je oko 60 kilometara.

Kompleks popularan za porodice. Sastoji se od šest zgrada, okružen je bujnim vrtovima, a u svom sastavu ima četiri restorana: “180 °” u kome se služe međunarodna jela, “Shells” u kome se služe morski plodovi, “Cumin” koji služi indijska jela i “La Faya” u kome se služi mediteranska kuhinja, četiri bara (jedan je dostupan samo gostima u Nirvana sobama) i veliki bazen sa odvojenim dečijim bazenom i besplatnim bežičnim internetom. U “Nirvana” delu kompleksa nalazi se bazen koji ekskluzivno mogu koristiti samo gosti u Nirvana sobama.

Deluxe – veličine oko 50m2 (72), prijatno i dopadljivo uređene, nalaze se na prvom spravu. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, tuš, WC, fen, dasku za peglanje, TV, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon i pogled na more.
Deluxe Garden Oceanview – veličine oko 50m2 (108), opremljene kao Deluxe, nalaze se u prizemlju i imaju svoju baštu ili se nalaze na drugom spratu, imaju pogled na more i terasu.
Deluxe Premium Ocean – veličine oko 50m2 (36), opremljene kao Deluxe, nalaze se na drugom spratu i imaju pogled na more.
Deluxe Family – veličine oko 50m2 (45), opremljene kao Deluxe, dodatno imaju sofu, igračke za decu i balkon ili terasu.
Nirvana Gardenview – veličine oko 48m2 (17), opremljene kao Deluxe Garden Oceanview, idealne su za one koje traže miran odmor, dodatno sa besplatnim bežičnim internetom, terasom i pogledom na baštu, bocu vina na dolasku, voće, sokovi i kafa u periodu od 11 do 18 časova na bazenu koji je ekskluzivan za goste ovih soba, večernji kanapei i kokteli u Nirvana laundžu. Gosti moraju imati iznad 16 godina.
Nirvana Seaview – veličine oko 48m2 (16), opremljene kao Nirvana Gardenview, dodatno sa pogledom na more.

Mladenci dobijaju majcu, maramu, flašu vina, posebnu večeru uz sveće na plaži i tridesetominutnu masažu. Dozvoljeno za decu sa roditeljima..

Raznovrsan doručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu “180°” ili za goste Nirvana soba u restoranu “La Faia” i a-la-carte večera jednom od ostalih restorana.
Uz rezervaciju all inclusive usluge dodatno se dobija a-la-carte ručak u restoranu “Shells”, “La Croque” ili “La Faya” i grickalice u baru na bazenu.

Sport
Uključeno u cenu: 
teniski tereni, fitness centar, joga, odbojka na pesku, stoni tenis, vožnja brodom sa staklenim dnom, kajak, pedaline, snorkling, jedrenje na dasci, skijanje na vodi.
Uz doplatu: pecanje na pučini, ronjenje i teniske loptice