Legian Beach Hotel 4

Samo je malom ulicom odvojen od prelepe Legian plaže. Centar živahnog mesta Kuta sa brojnim restoranima, barovima i prodavnicama nalazi se na samo nekoliko minuta hoda. Aerodroma Denpasar nalazi se na udaljenosti od oko 5 kilometara

Kompleks je izgrađen u balinežanskom stilu, a smešten je očaravajućoj egzotičnoj bašti. Hotelski kompleks se sastoji od bungalova svaki sa po 2. do 3. jedinice i glavnom zgradom. Prijateljski raspoloženo osoblje hotela Vam može ponuditi mir i relaksaciju. Gostima su na raspolaganju pet otvorenih restorana, četiri bara, dva bazena sa dečijim bazenom i barom u bazenu, ležaljke i suncobrani na bazenu, spa centar (uz doplatu), i Wi-Fi u celom kompleksu.

Superior – veličine oko 31m², smeštene su u glavnoj zgradi u istočnom delu kompleksa. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i WC-om, TV, telefon, mini bar, klima uređaj, sef, fen za kosu, aparat za kafu i čaj i balkon ili terasa.
Deluxe – veličine oko 45m², opremljene kao Superior, prostranije i imaju sofu.
Deluxe Garden Bungalow – veličine oko 37m², opremljene kao Superior, smeštene u bungalove sa po 2. do 3. smeštajne jedinice, komforno uređene, dodatno imaju terasu i nalaze se u bašti.
Deluxe Beach Bungalow – veličine oko 48m², opremljene kao Deluxe Garden Bungalow, nalaze se bliže plaži i bazenu.
Deluxe Pool Villa – veličine oko 112m², uključujući i otvoreni prostor, (39m² stambenog prostora). Opremljene  kao i Deluxe Garden Bungalow, dodatno imaju đakuzi u kupatilu, mali privatni bazen (2,2 x 7 metara), tuš na otvorenom, pristup ekskluzivnom Purple Chita laundžu koji je otvoren od 11 do 19 časova, a u kome se služe bezalkoholna pića, kafa, čaj, snekovi i kokteli u periodu od 17 do 18 časova.

Mladenci dobijaju tortu i dekorisanu sobu.

Sport
Uključeno: teretana, Thai Chiteniski.
Uz doplatu: škola surfovanja i ronjenja.

Zabava
Redovan noćni program sa tradicionalnim plesnim nastupima.