Long Beach – A Sun Resort Mauritius 5*

Nalazi se na na istočnoj obali, direktno na peščanoj plaži Belle Mare. Aerodrom Mahebourg nalazi se na udaljenosti od oko 55 kilometara.

Elegantan u azijskom stilu čuven po odličnim uslugama i prvoklasnim servisom za organizovanje venčanja. Gosima su na raspolaganju glavni restoran “Ravinala” u kome se služe internacionalna jela, kineski restoran “Ming Court”, japanski “Teppanuaki”, restoran na plaži “Tamassa”, restoran “Jacaranda” direktno na plaži sa ponudom jela od morskih plodova, piano bar, bar na plaži, bazen sa terasom za sunčanje i butik.

Junior Suite – veličine oko 60m² (58), moderno i luksuzno nameštene. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, tušem, WC-om, fen, TV, radio, telefon, besplatni Wi-Fi, priključak za iPod, klima uređaj, minibar, aparat za kafu / čaj, sef i terasu sa pogledom na vrt.
Junior Suite Pool-Access – veličine oko 60m² (28), opremljene kao Junior Suite, terasu, pogled na vrt.
Junior Suite Seaview – veličine oko 60m² (58), opremljene kao Junior Suite, sa balkonom i bočnim pogledom na more.
Junior Suite Beach-Access – velićine oko 65m² (44), opremljene kao Junior Suite, lak pristup bazenu, sa terasom i bočnim pogled na more, u prvom redu do plaže.
Junior Suite Oceanfront – veličine oko 65m² (36), opremljene kao Junior Suite Beach-Access, terasa ili balkon, na mirnom delu plaže.
Family Suite – veličine oko 85m² (29), opremljene kao Junior Suite, dodatno imaju dnevni boravak sa dve sofe za spavanje, drugi TV i odvojeni tuš i WC.
Long Beach Executive Suite – veličine oko 135m² (2), opremljene kao Junior Suite Oceanfront, sa odvojenim dnevno – spavaćim prostorom, dodatnim WC-om, terasom i uslugom batlera.

Mladenci po dolasku u hotel dobijaju polo majicu i pareo, voće, flašu šampanjca i romantičnu večeru. Za boravak od 7 noći ili više, gosti dobijaju 45-minutnu masažu po osobi / boravku (10h-15h). Minimalni boravak 4 noći. Važi do 12 meseci posle venčanja ili 6 meseci pre / posle godišnjice. Deca dozvoljena.

Bogat doručak na bazi švedskog stola u restoranu „Le Marche” i za večeru „Dine Around” koncept ili švedski sto u „Le Marche“ ili a-la-carte večera u restoranima „Chopsticks“ ili „Sapori“. U restoranima „Hasu“ i „Tides“ mogući obroci uz doplatu.
Uz rezervaciju punog pansiona i all inclusivea, dodatno za ručak označena jela u a-la-carte restoranima „Sapori“ ili „Chopsticks“.

Uključeno: kajak, skijanje na vodi, ronjenje, fitnes centar, tenis, odbojka na pesku, košarka, fudbal, mini golf, Pitch and Putt, besplatan Greenfee za boravak do 31.01. na golf terenu sa 18 rupa golf terena „Ile aux Cerfs Golf Course“ na ostrvu Ile aux Cerfs i “Four Seasons Golf Club Mauricijus at Anahita“ (teren Anahita je zatvoren od 25.11. – 03.12.). Uračunat transfer.
Uz doplatu: Greenfee na gore navedenim golf terenima za boravak od 01.02. (oko 20€ po osobi), golf vozilo oko 25€ po osobi / golf rundi. (obavezno na „Ile aux Cerfs Golf Course“ od 01.11 do 30.04. plaćanje na licu mesta), ronjenje (PADI), pecanje na pučini, kitesurfing, iznajmljivanje bicikala i još mnogo toga.

Lepota i zdravlje
Ekskluzivan „Cinq Mondes Spa“ sa visokokvalitetnim proizvodima.

Dodatno uključeno
Pri ranijem dolasku gosti dobijaju doručak.