LUX Belle Mare 5

Nalazi se na istočnoj obali, na jednoj od najlepsih plaža na ostvru. Aerodroma Mahebourg udaljen je oko 45 kilometara.

Prekrasan hotel koji krasi topli ambijent i fantastična lokacija. Gostima su na raspolaganju glavni restoran “M.I.X.E” i tri a-la-carte restorana: “Beach Rouge” koji služi mediteranska jela i specijalitete sa roštilja, “Amari by Vineet” u kome se služe internacionalna i indijska jela, “Duck Laundry” koji nudi kinesku kuhinju. Gosti se dočekuju tradicionalnom ceremonijom čaja u “The Tea House-u”. Hotel ima i sopstvenu proizvodnju kafe koju služi u “Caffe LUX*”, a od sadržaja ima i bar na plaži “K bar”, butik, frizerski salon, bazene ukupne površine 2000m2 sa odvojenim dečijim bazenom i besplatni pristup internetu u celom kompleksu. Dodatno LUX* nudi i posebna iznenađenja koja u potpunosti obraduju goste, kao što su “Phone Home” , “ICI” i “Tree of Wishes”.

Junior Suite – veličine oko 60m2 (51), renovirane, svetle sobe modernog dizajna. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i tušem, WC, fen, bade mantil, TV/muzički kanali, iPod Mini, telefon, bežični internet, klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon ili terasa okrenute ka moru.
Romantic Junior Suite – veličine oko 60m2 (27), opremljene kao Junior Suite, na mirnijoj lokaciji i ima više privatnosti.
Pool Junior Suite – veličine oko 60m2 (23), opremljene kao Junior Suite, sa pogledom na bazen.
Beach Junior Suite – veličine oko 60m2 (119), opremljene kao Junior Suite, sa pogledom na more.

Mladenci dobijaju kanape, flašu vina, cveće i sveće u sobi i kupatilu i 25% popusta na masaže u “U Spa” (izmedju 9.30 i 14h).

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sport
Uračunato: fitness centar, joga, dva teniska terena, jedrenje na dasci, snorkling, čamac sa staklenim dnom, odbojka na plaži, stoni tenis i fudbal.
Uz doplatu: ronjenje, iznajmljivanje bicikla, pecanje na pučini i teniske loptice.

Beauty and Wellness
Ekskluzivni “LUX*Me Spa” nudi mogućnost za potpuno opuštanje.
Uračunato: sauna, hamam, đakuzi.
Uz doplatu: tretmani i masaže.