LUX South Ari Atoll 5

Nalazi se na Južnom Ari atolu na ostrvu Didhoofinolhu dužine 2.000 metara i širine oko 200 metara u sred dugačke lagune. Aerodrom Male nalazi se na udaljenosti od oko 104 kilometara, što je otprilike 30 minuta vožnje hidroavionom

Malo ostrvo Ihuru (dužine oko 200 metara i širine oko 200 metara) leži na jednoj od najlepših ronilačkih oblasti Maldiva. Aerodrom Male udaljen je oko 17 kilometara, oko 25 minuta vožnje brzim brodom. Shuttle do obližnjeg Banyan Tree Vabbinfaru i do istraživačke stanice morske biologije (hranjenje raža i kornjača) uračunat.

Beach Pavilion – veličine oko 65m², u bungalovima sa po dve stambene jedinice, moderne i u svetlim bojama, u svom sastavu imaju otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, Wi-Fi, iPod stanicu, klimu, plafonski ventilator, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef, terasu sa direktnim pristupom moru i pogled na more.
Beach Villa – veličine oko 95m², opremljene kao Beach Pavilion, vila sa jednom stambenom jedinicom, sa većim kupatilom.
Beach Pool Villa – veličine oko 116m² sa spoljašnjim delom, opremljene kao Beach Villa, sa većim otvorenim kupatilom i privatnim bazenom.
Water Villa – veličine oko 98m², opremljene kao Beach Villa, na stubovima u laguni, dodatno sa većim zatvorenim kupatilom sa kadom, velikom terasom sa dnevnim krevetom, ležaljkama i direktnim pristupom moru, prozor na podu za posmatranje podvodnog sveta.
Romantic Pool Water Villa – veličine oko 110m², opremljene kao Water Villa, na istočnoj strani, dodatno sa drvenom terasom sa visećim ležaljkama i privatnim bazenom.
Temptation Pool Water Villa – veličine oko 220m², opremljene kao Romantic Pool Water Villa, ekskluzivnije opremljene, sa odvojenim dnevno spavaćim delom, đakuzijem i većom terasom.

Mozemo  uneti napomenu  za Medeni  mesec

loren Ipusum

Sport
Uračunato: fitness centar, stoni tenis, odbojka na plaži, windsurfing, katamaran, kajak.
Uz doplatu: skijanje na vodi, jet ski, banana čamac, pecanje na pučini.

Lepota i zdravlje
Hotel poseduje prelepi Angsaana Spa.
Uz doplatu: masaže, tretmani za ulepšavanje.