Maya Ubud Resort & Spa 5

Nalazi se na idiličnoj obali reke Petanu, okružen tropskom šumom i pirinčanim poljima. Centar Ubuda je na udaljenosti od oko trideset minuta hoda. Aerodrom Denpasar je na udaljenosti od oko 45 kilometara. Hotelski autobus vozi do pijace u Ubudu (prema redu vožnje).

Rizort je u bliskoj vezi sa prirodom, a odlikuje ga lepa, jednostavna elegancija. Tri restorana brinu o kulinarskoj raznovrsnosti, a u baru se možete opustiti i provesti ugodno veče. Gostima su na raspolaganju i 2 bazena za ležaljkama i suncobranima, kao i bazen za decu, čitaonica sa računarima i dva butika. Na dan odlaska na raspolaganju je Lounge sa tušem, TV i spoljašnji deo (otvoren 24 sata). Wi-Fi je dostupan u celom resortu

Superior: veličine oko 43m2, raspoređene u trospratnim kućama, a u svom sastavu imaju kupatilo/WC, fen, bade mantil/sobne papuče, TV, telefon, Wi-Fi, peglu, klimu, mini bar, aparat za čaj/kafu, balkon ili terasu.
Superior Garden Villa: veličine oko 100m2 sa uračunatim spoljašnjim delom, 50m2 stambeni deo, opremljenost kao Superior, sa DVD plejerom i aparatom za kafu, u zasebnim vilama.
Deluxe Pool Villa: veličine oko 100m2, opremljenost kao Superior Garden Villa, sa malim bazenom i spoljašnjim tušem.

Putnici na medenom mesecu dobijaju kolač i kupku sa cvećem

Uračunato: fitnes, kurs joge, pilates.
Uz doplatu: bicikl, osvetljenje za tenis.

Zabava
Uračunato: šetnje kroz prirodu sa vodičem.
Uz doplatu: kurs kuvanja, izlet na reci.

Lepota i zdravlje
Spa-centar direktno na reci je savršeno mesto za opuštanje (uz doplatu). U spa-centru se nalaze i bar na bazenu i River Cafe.