Melia Las Antillas 4*

Nalazi se direktno na dugoj plaži od belog peska u Varaderu. Od centra je udaljen oko 8 kilometara, od šoping centra oko 5 kilometara. Aerodrom u Varaderu je udaljen oko 30 kilometara.

Resort se nalazi u 8 hektara velikoj bašti sa tropskim biljkama. Arhitektura i uređenost su moderni sa karipskim uticajem. Hotel ima glavni restoran “Los Tainos” (internacionalni buffet) i 3 a la carte restorana (italijanski, sa morskim plodovima i gurmanskom kuhinjom); proveriti da li treba rezervisati). Takođe ima i 3 bara, kao i bar pored bazena i na plaži, veliki bazen sa terasom za sunčanje, 2 đakuzija, ležaljke, suncobrani i peškiri pored bazena i na plaži, pristup internetu u lobiju, salon lepote sa frizerskim salonom (dodatno se naplaćuju), saunu (uračunata u cenu) i radnju.

Best price: oko 38 m², gosti dobijaju najbolju sobu na dolasku (u zavisnosti od raspoloživosti).
Junior Suite Standard: oko 38 m², nalaze se od prizemlja do trećeg sprata u glavnoj zgradi, ili u vilama u bašti. Ima spavaću sobu, sofa krevet, kadu/tuš/WC, fen, TV, radio alarm, telefon, set za peglanje, klimu, aparat za kafu i čaj, mini bar (puni se dnevno bezalkoholnim pićima, pivom i flašom vode), sef, balkon sa pogledom na baštu ili bazen.
Junior Suite Superior: oko 38 m², nalazi se na višim spratovima glavne zgrade. Isto kao Junior Suite Standard, sa pogledom na more, kao i dodatne usluge: brzi check-in, bademantil, papuše, kontinentalni doručak u salonu, prioritet pri rezervaciji a la carte restorana.

///

///

Zabava
Uključeno: dnevni i večernji zabavni program, disco.

Sport
Uključeno: 
teretana, aerobik, 2 osvetljena teniska terena, stoni tenis, boćanje, pikado, odbojka na plaži, košarka, badminton, jedrenje na dasci, pedalina, kajak, snorkling (oprema uračunata).
Uz doplatu: Škola ronjenja

Golf
18 rupa (par 72) golf teren u Varadero Golf Club-u – nalazi se na oko 5 kilometara udaljenosti.

Hoteli Kuba

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.