Melia Peninsula Varadero 4+*

Direktno na dugoj peščanoj plaži u Varaderu. Na oko 15 kilometara od centra Varadera. Las Americas šoping centar je na oko 8 kilometara udaljenosti, a aerodrom Varadero na oko 45 kilometara.

Moderan, dobar za decu, odlična kombinacija komfora i dizajna. Hotel ima glavni restoran “Palma Real” (doručak, ručak i večera buffet-i), “La Laguna” restoran na plaži (buffet ručak i a la carte večera), i još dva a la carte restorana, uključujući i “Tocorro” gurmanski restoran (internacionalna kuhinja, rezervacija obavezna), snek bar, 3 bara, 3 bazena sa terasom za sunčanje, ležaljke, suncobrani i peškiri pored bazena i na plaži. Biznis centar (pristup internetu besplatan), salon lepote (frizerski salon i različiti tretmani se dodatno naplaćuju), suvenirnica i butik.

Best price: oko42 m², gosti dobijaju najbolju moguću sobu na dolasku (u zavisnosti od raspoloživosti)
Standard: oko 42 m², lepo uređene. Kupatilo/WC, odvojen tuš, fen, TV, telefon, pristup internetu (dodatno se naplaćuje), set za peglanje, klima, mini bar (puni se bezalkoholnim pićima i pivom), aparat za pravljenje kafe i čaja, sef, prostor za sedenje, terasa ili balkon sa pogledom na baštu.
Standard Sea Side: oko 42 m², isto kao Standard, samo se nalazi bliže moru.

///

All Inclusive

Zabava
Uračunato: 
dnevni i večernji zabavni program, karaoke, disko, kubanski klub sa različitim aktivnostima, plesanje i lekcije španskog jezika.

Sport
Uključeno:
teretana, aerobik, 2 osvetljena teniska terena, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, mini golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, pedalina, banana, kajak, snorkling.
Uz doplatu: ronjenje

Deca
2 bazena za decu, klub za bebe (do 4 godine), dečiji klub (od 5 do 12 godina), mali zabavni park, usluge bebisitera (na zahtev – dodatno se naplaćuje)

Hoteli Kuba

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.