Meliá Punta Cana Beach 5*

Hotel

Meliá Punta Cana Beach 5* je popularan Adults Only hotel, sa spektakularnom peščanom plažom, palmama, jezerima sa flamingosima i fontanama. Prepustite se brojnim sadržajima i kulinarskim sadržajima u restoranima.

Sobe u Meliá Punta Cana Beach

Deluxe: 41-45m², ima pogled na vrt, terasu, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, kupatilo, tuš, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Premium Beachside: 41-45m², na plaži sa pogledom na vrt; ima terasu, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, kupatilo, tuš, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

The Level Suite Beachside: 41-45m², na plaži sa pogledom na vrt; ima terasu, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, kupatilo, tuš, fen, bademantil, papuče, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i uslugu konsijerža.

The Level Wellness Suite by Stay Well: 41-45m², ima pogled na vrtu, terasu, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, kupatilo, tuš, fen, bademantil, papuče, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i uslugu konsijerža.

Gosti koji borave u Level delu ostvaruju pravo na dodatne pogodnosti: pristup Level Lounge-u sa kontinentalnim doručkom, kafom/ čajem, premium pićima i grickalicama, privatni bazen i deo plaže i pristup Quimera restoranu i rooftop baru.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 5 à la carte restorana, 2 buffet restorana, 4 bazena, 6 barova, spa centar, kazino (za starije od 18 god.), butik, mini market, suvenirnicu i fritzerski salon. WiFi je dostupan u celom kompleksu.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, košarka, pikado, aerobik, joga, meditacija, fitnes, pilates, akva aerobik, kanu, kajak, pedalina, jedrenje na dasci, stoni tenis, dnevna i večernja animacija
Uz doplatu: snorkling, golf i tenis

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera i alkoholna i bezalkoholna pića, grickalice, kafa/ čaj i kolači i mini-bar

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Dominikana

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.