Neptune Pwani Beach Resort 5*

Hotel

Neptune Pwani Beach Resort 5* nalazi se direktno na plaži Pwani Mchangani. Rizort je idealan izbor za goste koji žele da provedu miran odmor u okruženju sa stilom.

Sobe

Deluxe Garden: 51-60m², na strani bašte sa delimičnim pogledom na more, renovirana. Ima terasu, mreže protiv komaraca, prostor za sedenje, kišni tuš, toalet, fen, klimu, mini-bar (bezalkoholna pića, voda), sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Deluxe Sea Side: 51-60m², nalazi se na strani mora, renovirana. Ima terasu, komarnike, prostor za sedenje, kišni tuš, toalet, fen, klimu, mini-bar (bezalkoholna pića, voda), sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Front Suite: 91-100m², apartman na plaži sa pogledom na more, renoviran. Ima terasu, spavaću sobu, odvojenu dnevnu sobu, mreže protiv komaraca, hidromasažnu kadu, kišni tuš, toalet, bade mantil, fen, klimu, mini-bar (bezalkoholna pića, voda), sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 4 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, 2 bazena, 2 bara i butik.  WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, pikado, stoni fudbal, sala za fitnes, akva aerobik, stoni tenis i sportska animacija
Uz doplatu: skijanje na vodi, jedrenje, kanu, kajak i snorkling

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, grickalice, kafa/čaj i peciva

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju korpu sa voćem i cveće u sobi po dolasku. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Zanzibar

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.