Neptune Pwani Beach Resort 5*

Hotel

Neptune Pwani Beach Resort 5* nalazi se direktno na plaži Pwani Mchangani. Rizort je idealan izbor za goste koji žele da provedu miran odmor u okruženju sa stilom.

Sobe

Deluxe Garden: 51-60m², na strani bašte sa delimičnim pogledom na more, renovirana. Ima terasu, mreže protiv komaraca, prostor za sedenje, kišni tuš, toalet, fen, klimu, mini-bar (bezalkoholna pića, voda), sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Deluxe Sea Side: 51-60m², nalazi se na strani mora, renovirana. Ima terasu, komarnike, prostor za sedenje, kišni tuš, toalet, fen, klimu, mini-bar (bezalkoholna pića, voda), sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Front Suite: 91-100m², apartman na plaži sa pogledom na more, renoviran. Ima terasu, spavaću sobu, odvojenu dnevnu sobu, mreže protiv komaraca, hidromasažnu kadu, kišni tuš, toalet, bade mantil, fen, klimu, mini-bar (bezalkoholna pića, voda), sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 4 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, 2 bazena, 2 bara i butik.  WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, pikado, stoni fudbal, sala za fitnes, akva aerobik, stoni tenis i sportska animacija
Uz doplatu: skijanje na vodi, jedrenje, kanu, kajak i snorkling

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, grickalice, kafa/čaj i peciva

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju korpu sa voćem i cveće u sobi po dolasku. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.