New York Hilton Midtown 4

Nalazi se u centru Menhetna, na 10 minuta hoda od Central parka i Tajms skvera. Udaljen je 4 minuta hoda od stanice metroa na Sedmoj aveniji i luksuznih prodavnica na Petoj aveniji. Rokfeler centar i Tajms skver udaljeni su 800 metara. Oblast u kojoj se nalazi hotel odlična je za šoping. U blizini se nalaze prodavnice popularnih brendova: Gucci, Prada, Ralph Lauren, Burberry, Apple…

Gostima je na raspolaganju teretana površine 740 m², gurmanski restoran i elegantno uređene sobe sa flat-screen TV-om. Gosti mogu besplatno koristiti bežični internet. Ponuda hotela obuhvata takođe uslugu konsijerža i poslovni centar koji radi non-stop. U hotelskom restoranu Herb N’ Kitchen služe se sezonske salate, sendviči i pice pripremljene u zidanoj peći. U kafe kutku dostupni su vam specijaliteti za poneti.

Prostrane sobe hotela New York Hilton Midtown opremljene su nameštajem od javora i imaju mermerno kupatilo. Sve sobe u svom sastavu imaju TV sa kablovskim kanalima, a gostima je na raspolaganju i brzi internet.