OBLU NATURE Helengeli by SENTIDO 4+*

Hotel

OBLU NATURE Helengeli by SENTIDO4+* je renoviran 2023. godine. Nalazi se na velikom ostrvu bujne vegetacije, između prelepog grebena i raznih peščanih sprudova. U ponudi su vile na plaži i vodi sa i bez bazena, živopisnog enterijera i modernog maldivskog dizajna. Veličina ostrva je 800 x 135 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 50 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Deluxe Beach Villa: 51-60m², nalazi se na plaži u vilama sa 2 smeštajne jedinice. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bade mantil, fen, klimu, plafonski ventilator, minibar (bezalkoholna pića, mineralna voda), sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Deluxe Beach Villa with Pool: 61-70m², nalazi se na plaži u vilama sa 2 smeštajne jedinice. Ima privatni bazen, terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bade mantil, fen, klimu, plafonski ventilator, minibar (bezalkoholna pića, mineralna voda), sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Lagoon Villa with Pool: 71-80m², nalazi se delimično na plaži a delimično na vodi, u vilama sa 2 smeštajne jedinice na strani zalaska sunca. Ima privatni bazen, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bade mantil, fen, klimu, plafonski ventilator, minibar (bezalkoholna pića, mineralna voda), sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sunrise Water Villa with Pool: 81-90m², vila na vodi na stubovima iznad lagune, sa privatnim bazenom i direktnim izlazom na okean. Nalazi se na strani izlaska sunca. Ima terasu, tuš, toalet, bade mantil, fen, klimu, plafonski ventilator, minibar (bezalkoholna pića, mineralna voda), sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

2 Bedroom Family Villa with Pool: 101-120m², nalazi se na plaži u vilama sa dve smeštajne jedinice. Ima privatni bazen, 2 odvojene spavaće sobe, 2 kupatila, tuš, toalet, bade mantil, fen, klimu, plafonski ventilator, minibar (bezalkoholna pića, mineralna voda), sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, 2 bazena od kojih je jedan samo za odrasle, 2 bara, butik i suvenirnicu. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: kajak, pedalina, snorkling, veslanje na dasci, badminton, stoni tenis, bilijar, pikado, teretana i joga
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, jet ski, parasailing i ronjenje

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, minibar (bezalkoholna pića, alkoholna pića); 2 izleta brodom (jutarnje pecanje i vožnja brodićem uz zalazak sunca).za minimalan boravak od 4 noći jedna večera u jednom od a la carte restorana; za minimalan boravak od 8 noći 2 večere; za minimalan boravak od 14 noći 3 večere u a la carte restoranu

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju tortu i poklon. Za boravak od minimum 4 noći u Sunrise Water Villa vith Pool, dodatno dobijaju „plutajući doručak“ u bazenu vile. Važi do 12 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.