Ocean Beach 3

Nalazi se direktno na peščanoj plaži u mirnom zalivu, a u blizini živahnog mesta Grand Baie. U neposrednoj blizini nalaze se restorani, suvenirnice i prodavnice. Aerodrom Mahebourg nalazi se na udaljenosti od 70 kilometara.

Smešten je u idilični zaliv, prijatan kompleks ugodne atmosfere. Gostima su na raspolaganju  restoran i snack bar koji služe kako internacionalna jela, tako i mauricijske specijalitete, tri bazena od kojih su dva bazena isključivo za goste u sobama pored plaže i bazena, mala prodavnica i besplatan internet u celom kompleksu.

Garden – veličine oko 30m² (12), renovirane i moderno nameštene. U svom sastavu imaju kupatilo s tušem/WC-om, dnevno – spavaću sobu, TV, fen, sef, bademantil, klima, internet priključak, frižider, aparat za čaj/kafu, terasu i pogled na baštu.
Pool – veličine oko 30m² (6), opremljene kao Garden, dodatnom sa kadom, u odvojenom delu koji ima bazen dostupan isključivo za goste ovih soba.
Beach – veličine oko 30m² (6), opremljene kao Garden, dodatnom sa kadom, u prvom redu do plaže, u odvojenom delu koji ima bazen dostupan isključivo za goste ovih soba.
Family Room – veličine oko 60m², opremljene kao Garden, dve spavaće sobe i jedan dnevni boravak, dodatno sa mikrotalasnom, frižiderom i terasom.

Gosti na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina i romantičnu večeru.

Bogat švedski sto za doručak i večeru.

Lepota i zdravlje
Mali spa centar u azijskom stilu sa dve sobe za tretmane.

Sport
Uključeno: Skijanje na vodi, banana čamac (utorkom i petkom) i snorkling (nedeljom).
Uz doplatu: škola ronjenja,