Ohana Waikiki Malia​ 3

Nalazi se ​u blizini čuvenog ugašenog vulkana Diamond Head-a. Plaža Waikiki se nalazi preko puta avenije Kalakaua. ​Honolulu Zoo udaljen je oko 500 ​metara, a aerodrom je na udaljenosti od oko 16 kilometara.

Gostima su na raspolaganju pet ​restorana​, ​kafe, dva bazena, ​w​hirlpool, ​bar na bazenu, prodavnice, biznis centar i javni parking (uz doplatu). U ovom hotelu je zabranjeno pušenje.

City View – veličine​ oko​ 22m​2,​ nalaze se u Paoakalani ​ili Kealohilani ​kuli, uređene u prijatnim i svetlim bojama. U svom sastavu imaju ​jedan King-Size ​krevet, jedan Queen-Size ​krevet ili dva odvojena kreveta, kupatilo/tuš, WC, ​fen​, TV, ​radio, telefon, internet, pegle, klimu, frižider, aparat za kafu, sef, balkon i pogled na grad.
Ocean View Premium – veličine ​oko ​32m​2​,​ iste kao City View,​ nalaze se u renoviranoj Kealohilani ​kuli, mod​erne i pogled na more.
Diamond Head Ocean View – ​raspoređene od ​26. do 33. ​sprata​, ​uređene kao Ocean View Premium, ​nalaze se u ​Paoakalani ​kuli​, ​dodatno sa pogledom na Diamond Head.

///

///

Zabava
Svako veče organizovan je uživo zabavni program.

Fitnes
Uključeno​: fitness centar. ​
Uz doplatu: sportovi na vodi na plaži.

Lepota i zdravlje
Royal Kaila Spa​ sa pogledom na Waikiki ​plažu​, ​​vodopadi i lava stene u sobi za relaksaciju, parno kupatilo,​ tretmani lepote.

Dodatno uključeno

  • Jedan Mai Tai ​ili jedno pivo na Moana ​terasi ili Kuhio Beach Grill
  • Popust u iznosu od 10​USD ​na surf kurs na plaži
  • Lokalni pozivi