One & Only Le Saint Geran 6

Nalazi se na severoistočnoj obali. Aerodrom aerodroma Mehebourg udaljen je oko 45 kilometara, najbliže mesto udaljeno je oko 15 kilometara, a glavni grad Port Louis oko 35 kilometara.

Veličanstveni luksuzni hotel, deo hotelskog lanca “The Leading Hotels of the World”, smešten na 60 hektara netaknutog privatnog zemljišta sa zagarantovanim uslovima za miran i spokojan odmor. Gostima su na raspolaganju glavni restoran “L’Archipel” koji služi lokalne kulinarske specijalitete i tematske večere, jedinstveni restoran na vodi “Le Barachois” u kome se služe morski specijaliteti i specijaliteti sa roštilja, ” The Laguna Bar” u kome se služe azijska jela i suši, “The Lotus Lounge Bar”, “Floating Bar” i vinski podrum u restoranu “L’Archipel”, glavni bazen sa muzikom pod vodom, bazen koji se greje i smešten u tropsku baštu Junior Suitova, besplatan pristup internetu u svim javnim delovima hotela, četiri butika, kozmetički salon, frizerski salon, biblioteka sa izborom DVD/CD-a i igrica i dolazni i odlazni lounge.

Junior Suite – veličine oko 70m2 (51), luksuzno uređene, elegantnog dizajna. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i tušem, WC, fen, bade mantil, TV, Apple iMac Mili muzički sistem, telefon, besplatan bežični internet, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, Nespresso aparat, sef i balkon ili terasu.
Junior Suite Beachfront – veličine oko 70m2 (8), opremljene kao Junior Suite, direktno na plaži.
Junior Suite Stilts – veličine oko 70m2 (5), opremljene kao Junior suite, na stubovima u laguni.
Family Suite – veličine oko 86m2 (12), sastoji se od spavaće sobe, dečije sobe sa krevetom na sprat i dva kupatila. Nalaze se u prizemlju, na 1. spratu sa pogledom na baštu ili direktno na plaži.

Mladenci dobijaju flašu penušavog vina i večeru uz sveće. Od 13.4. dodatno dobijaju vaučer u vrednosti od 100€ po sobi/noćenju. Važi do 12 meseci nakon venčanja. Deca su dozvoljena u sobi sa roditeljima.

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sport
Uračunato: fitness centar, dva teniska terena (najam reketa bez doplate), jedrenje na dasci, skijanje na vodi, snorkling, vožnja čamcem sa staklenim dnom, kajak, minigolf, vožnja biciklom, Golf na oba golf terena sa 18 rupa “The Legend” i “The Links” partnerskog hotela Belle Mare Plage. Greenfree i golf vozila, kao i besplatna shuttle servis (transfer limuzinom na upit/uz doplatu), rezervacija starta termina, rezervacija željenog start termina, profesionalna oprema, tridesetominutne instrukcije od strane lokalnog profesionalnog golfera.
Uz doplatu: teniske loptice, joga, parasailing, ronjenje (PADI) i ribolov na pučuini.

Lepota i zdravlje
“U Spa” sa ekskluzivnom kozmetičkom markom ”Sisley” nudi svojim gostima tretmane za opuštanje na najvišem nivou.
Uračunato: terminali bazen, sauna, đakuzi, parno kupatilo i hladni bazen.
Uz doplatu: masaže, razni tretmani lepote.