Oriental Pearl resort 3

Rezort je okružen kokosovim palmama i nalazi se direktno na maloj plaži prostranog zaliva Mui Ne, između istoimenog ribarskog sela i glavnog grada regije, Phan Thiet. Aerodrom: Ho Chi Minh City, oko 230 km udaljen (oko 5 sati vožnje).

Rezort ima prostrana dvorišta i koja se nalaze izmedju dvospratnih zgrada. Rezort, takodje, ima lobi, dva bazena, bazen za decu i dva restorana. Restoran na otvorenom sa evropskom i azijskom kuhinjom se nalazi direktno na moru. Ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži. Vešernica, biblioteka, salon lepote i bejbisiting.

Superior Garden View – površina oko 29 m², prijatno uređene sobe, kupatilo, fen za kosu, papuče, TV, radio, telefon, klima, minibar, aparat za čaj/kafu, sef i terasa ili balkon. Pogled na prostrana dvorišta.
Superior Oceanview: površina oko 29 m², like Superior Garden View, na drugom spratu ili više, pogled na more.
Deluxe Gardenview: površina oko 37 m², opremljene kao Superior Garden View tip sobe, luksuznije opremljene. Sa kupatilom i odvojenom tuš kabinom

Sport & teretana
Uz doplatu: Tenis i teretana, sauna i masaze. Hotel cć Vam rado izaci u susret ako zelite da bukirate Ocean Dunes Golf Klub, koji je udaljen od hotela oko 20 minuta vožnje kolima.

Mozemo uneti napomenu za medeni mesec

Obilan doručak (švedski sto)

///