Outrigger Mauritius Beach Resort 5

Nalazi se na jugozapadu ostrva na peščanoj plaži Bel Ombre. Aerodrom Mahebourg nalazi se na udaljenosti od oko 35 kilometara.

Gostima su u tri restorana na raspolaganju kulinarski specijaliteti iz celog sveta: „Mercado“ služi internacionalnu hranu, „Edgewater“ se nalazi odmah na plaži i nudi raznovrsnu kuhinju, sa akcentom na morske plodove, modernu mauricijsku hranu možete probati u večernjim satima u gurmanskom restoranu „The Plantation Club“ (deo hotela sa sopstvenim bazenom, dostupan gostima Beachfront Suite-ova), “Bar Bleu” koji nudi lagane obroke za ručak, Bar na bazenu i plaži, četiri bazena (neki sa odvojenim dečijim bazenom), pristup lounžu na odlasku i besplatan Wi-Fi.

Oceanview – veličine oko 63m² (85), elegantne sobe sa kombinovanim dnevno spavaćim prostorom. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, tušem, WC-om, fen, TV, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu / čaj, sef i balkon ili terasu sa pogledom na more.
Beachfront – veličine oko 63m² (34), opremljene kao Oceanview, smeštene na plaži, sa balkonom.
Oceanview Family – veličine oko 74m² (37), opremljene kao Oceanview, veće, sa krevetima na sprat za decu u zasebnoj sobi, bolje prilagođene porodicama.
Beachfront Family – veliine oko 74m² (4), opremljene kao Oceanview Family, bliže plaži.
Beachfront Junior Suite – veličine oko 78m² (18), opremljene kao Beachfront, veće i kvalitetnije.
Usluge „The Plantation Club“ uračunate: pristup lounžu sa unutrašnjim i spoljašnjim delom od 10h do 18h, jedan bar i odvojeni bazen, odabrana pića, vino i pivo u periodu 17h-18h, popodnevni čaj.
Beachfront Senior Suite Clu – veličine oko 130m² (2), opremljene kao Beachfront Junior Suite, ali veće.

Mladenci dobijaju dobijaju voće, flašu penušavog vina, večeru i tridesetominutnu masažu u paru (11.30h – 15.00h). Minimalni boravak 5 noći. Važi do 24 meseca nakon venčanja odnosno 2 meseca pre ili posle dana venčanja. Ne važi u periodu 22.12. – 05.01.

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Uključeno: fitnes centar, dva teniska igrališta (sa osvetljenjem), snorkling, jedrenje na dasci, kajak, čamac sa staklenim dnom, pedalina, odbojka na pesku, stoni tenis.
Uz doplatu: teniske loptice, kitesurfing, bicikli, ronjenje, ribolov na otvorenom moru.