Pandanus Resort 4

Prostrani rezort, smešten na severnom kraju Mui Ne plaže, blizu čuvenih peščanih dina. Prelepa privatna peskovita plaža je savršeno mesto za opuštanje. Aerodrom: Ho Chi Minh City, oko 200 km udaljen. Odlasci hotelskim autobusom 6 puta nedeljno za Mui Ne.

Sobe i bungalovi u ovom veoma mirnom kompleksu su raspoređeni preko prostranih egzotičnih bašta. Rezort ima restoran, Blue Lagoon Café, u kome se služe vijetnamska i internacionalna jela, nekoliko barova, uključujuci i Sun Terrace Bar sa prelepim pogledom na more. Za goste ovog hotela na raspolaganju je veliki bazen blizu plaže sa đakuzijem. Suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži. Spa i biznis centar (uz doplatu). WLAN Internet pristup u celom rezortu.

Sobe – ukupno 134
Standard – povrsine oko  25 m², nalaze se u okolnim trospratnim zgradama, blizu lobija. Sa kupatilom, fenom za kosu, TV-om, telefonom, radiom, minibarom i klimom.
Superior – površina oko 25 m², isto kao iStandard, ali sa balkonom ili terasom sa pogledom na egzotično dvorište. Bliže bazenu i plaži.
Bungalow – površine oko 64 m², smešten isto gde i Superior, u manjim zgradama, u svakom bungalovu su dve smeštajne jedinice. Dodatno deo sa sedenje i aparat za kafu/čaj.
Family Suite – površine oko 50 m², sastoji se od dve povezane Superior sobe. Opremljene velikim bračnim krevetom, 2 manja kreveta i 2 kupatila.

Mladenci dobijaju flašu penušavog belog vina, sveže voće i cveće na dan dolaska

Obilan doručak (švedski sto) u  Blue Lagoon Café. Polupansion uključuje ručak ili večeru – 3 vrste jela na meniju (à la carte) – ili švedski sto u “Blue Lagoon Café”. All inclusive rezervacija uključuje takođe à la carte ručak. Za dalje informacije pogledajte cenovnik.

Sport i zabava
Uključeno: teretana, tenis (bez osvetljenja), iznajmljivanje bicikla.
Uz doplatu: tenis (sa osvetljenjem), bilijar.