Paradise Cove Hotel & Spa 5

Nalazi se na severnoj obali sa predivnim pogledom na ostrvo Coin de Mire. Mesto Grand Baie udaljeno je oko 5 kilometara, a aerodrom Mahebourg udaljen je oko 85 kilometara.

Prelepo dizajniran šarmantan butik hotel, nalazi se u romantičnoj laguni sa peščanom plažom, idealan za sve koji traže miran odmor i mladence. Minimalna starost gostiju je 18 godina. Gostima su na raspolaganju glavni restoran “Dining Room”, a-la-carte restoran “XO” koji služi azijska jela, “Cove” koji služi morske plodove, “Indigo” koji služi internacionalna i lokalna jela, “S.T.A.Y.” bar, dva bazena i butik i besplatan bežični internet.

Deluxe – veličine oko 50m2 (20), lepo uređene sobe. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, odvojeni WC, fen, bade mantil, TV, telefon, klima uređaj, aparat za čaj/kafu, mini bar, sef i balkon ili terasa sa pogledom na lagunu.
Deluxe Premium – veličine oko 50m2 (27), opremljene kao Deluxe, nalaze se na prvom ili drugom spratu, dodatno sa balkonom i renoviranim kupatilom i pogledom na lagunu.
Club Junior Suite – veličine oko 60m2 (18), opremljene kao Deluxe, dodatno sa iPod stanicom, DVD plejerom i Nespreso aparatom.

Mladenci dobijaju jednu slatkiše i voće u sobi, čas kuvanja, koktel, torbu za plažu, šešir, večeru pod svećama i flađu penušavog vina.
Kod rezervacije Deluxe Premium ili Club Junior Suite dobija se šampanjac i 50% popusta na prvi spa tretman za mladu. Minimalna dužina boravka 7 noći.

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Uključeno u cenu: fitnes centar, joga, skijanje na vodi, čamac sa staklenim dnom, snorkling, jedrenje na dasci, pedalina, kajak, tenis.
Dodatno se naplaćuje: parasailing, iznajmljivanje bicikla, kitesurfing, ribolov na pučini.