Paradise Sun Hotel 4

Nalazi se na severoistočnoj obali, direktno na plaži Anse Volbert u prelepom regionu Cote d‘Or. Aerodrom Mahe nalazi se na udaljenosti od oko 60 kilometara. Aerodrom Praslin udaljen je oko 14 kilometara.

Ovaj neformalni hotel nudi romantično opuštajuću atmosferu. Gostima su na raspolaganju restoran na plaži sa pogledom na Indijski okean u kome se služe internacionalna jela, drugi restoran, bar na plaži koji nudi hladne napitke, lounž, bazen, butik, besplatan Wi-Fi u celom objektu i spa centar koji nudi brojne masaže i kozmetičke tretmane za opuštanje

Superior – veličine oko 32m² (70), čistog dizajna sa toplim bojama. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem, WC-om i bideom, fen, TV, telefon, klima uređaj, plafonski ventilator, mini bar, po danu dve flaše vode u sobi uračunate, aparat za kafu / čaj, sef i balkon ili terasa sa kojih možete uživati u pogledu na tropske vrtove i more.
Family Deluxe – veličine oko 42m² (10), opremljene kao Superior, sa većim kupatilom sa kadom, zasebnim toaletom, nespresso aparatom, udobnim kaučem i kombinovanim dnevnim / spavaćim prostorom.

Možemo uneti napomenu za medeni  mesec.

Sport
Uračunato: snorkling, nemotorizovani sportovi na vodi, paddle board, kajak, stoni tenis, odbojku (na plaži), vaterpolo, društvene igre, aktivnosti za decu od 6 godina.
Uz doplatu: ronjenje (PADI).

Zabava
Svakodnevne besplatne aktivnosti npr. joga. stretching, šetnje, besplatan „Sunset Cruise“ (jednom nedeljno, zavisno od vremenskih uslova), jednom nedeljno kreolski kurs kuvanja i radionice sa nekim novim saznanjima o kokosovom orahu. Živa muzika nekoliko večeri nedeljno.