Pinewood Village Beach Resort 4

Nalazi se na dugoj peščanoj plaži Gulu, na oko 7 kilometara južno od Diani plaže. Aerodrom Mombasa se nalazi na oko 50 kilometara udaljenosti.

Butik hotel porodične atmosfere. Okružen je šumom palmi i odlično je mesto za odmor. Hotel nudi četiri restorana, tri bara, bazen sa đakuzijem (leđaljke i peškiri uključeni), prostoriju sa TV-om, biblioteku, pristup internetu, usluge pranja veša (dodatno se naplaćuje), suvenirnicu.

Sobe – ukupno 58, uključujući i 20 suites koji se nalaze u manjim zgradama oko bašte.
Deluxe – veličine oko 45m² (38), na prvom spratu, uređene lokalnim stilom, u svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, fen (na zahtev), telefon, mini bar, aparat za kafu i čaj, besplatan pristup internetu, ventilator na plafonu, klima uređaj, sef (dodatno se naplaćuje), mrežu za komarce, balkon i pogled na baštu.
Junior Suite – veličine oko 90m² (18), smeđtene u prizemlju, opremljene kao Deluxe, imaju dva tuša, fen, kuhinjicu i integrisanu dnevnu sobu

///

Polupansion (doručak i večera – buffet – u „Bahari“ restoranu). Poslepodnevni čaj pored bazena. Ukoliko se rezerviše Suite soba, večera se sprema na zahtev, sprema je lični šef, a servira se u sobi. Moguće je bukirati pun pansion i All inclusive usluge.

All inclusive
– doručak u „Bahari“ restoranu
– A la carte ručak u „Tamu Grill“ ili „Jahazi Bistro“ restoranima
– večera u „Bahari“ restoranu. Utorkom i petkom roštilj u „Peponi Beach“ restoranu.
– čaj i kafa (24 sata)
– poslepodnevni čaj (od 15 do 17 časova) pored bazena
– alkoholna pića (neka vina, domaća pića i različiti kokteli) i bezalkoholna pića

Zabava
Dodatno se naplaćuje: 
izleti brodom.

Sport
Uključeno: „Amani“ teretana, stoni tenis, tenis, skvoš.
Dodatno se naplaćuje: ronjenje, jedrenje na dasci, snorkling.

Deca
Dodatno se naplaćuje: 
„Kiddy Scuba Rangers Club“ – klub za decu i različiti sportovi na plaži

Ronjenje
PADI ronilački centar

Zdravlje i lepota
Dodatno se naplaćuje: „Amani“ Spa, npr. svahili aroma terapija, relaksacione masaže, švedske masaže, frizerski salon, manikir, pedikir.