Meeru Island Resort & Spa

Utisci naših dragih putnika
Ne znamo odakle da počnemo, obzirom da je sve od početka do kraja putovanja bilo besprekorno! Komunikacija sa vama, brza organizacija putovanja, dolazak na Maldive, doček, transfer do ostrva… sve je bilo fantastično organizovano!
Ostrvo je prelepo, priroda božanstvena, peska ima svuda (stalno smo bili bosi, čak je i u restoranima i barovima pesak)… Hrana je odlična, usluga takođe, svi su jako ljubazni! Mi smo bili na medenom mesecu i bili smo izuzetno lenji, iako smo i u okviru All Inclusive paketa imali uključene određene ekskurzije. All Inclusive paket je svakako preporuka, ne mislite šta ćete popiti ili pojesti, minibar je uključen takođe, dopunjavaju ga jednom dnevno…
Mi smo bili deo odmora u Waterfront vili (koja nam je bila pun pogodak, kao da ste na delu svoje plaže, nema gužve, potpuno opuštanje), posle toga smo prešli u Overwater vilu koja je takođe bila lepa, samo što nema tog postepenog ulaska u vodu, već niz stepenice pravo na plivanje, ali zato su buđenja uz posmatranje okeana nestvarna.
Hvala mnogo na svemu i družimo se uskoro!