Recif Attitude 3*

Nalazi se na severnoj obali na 4 kilometara udaljenosti od živahnog mesta Grand Baie. Odvojen obalskom ulicom od plaže. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 80 kilometara.

Miran i šarmantan hotelski kompleks dostupan je samo za starije od 18 godina. Gostima su na raspologanju restoran ”Le Point aux Piments” sa internacionalnom i kreolskom kuhinjom, mauricijski restorani “Kop Nou” i Ti TABA-J”, a-la-carte restoran ”L’Ocean” u kome se serviraju specijaliteti od morskih plodova, u bar, bazen, besplatan bežični internet u javnim delovima hotela i spa centar ”The Spa Attitude” (uz doplatu).

Couple – veličine oko 25m2 (31), moderno uređene u prirodnim bojama. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem, WC, fen, TV, besplatni Wi-Fi, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasu i pogled na baštu.
Couple Beachfront – veličine oko 25m2 (29), opremljene kao Couple, ali su bliže moru.
Couple Deluxe Beachfront – veličine oko 35m2 (10), opreljene kao Couple Beachfront, ali su prostranije.

Honeymoon Special: Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu ruma, mali poklon i romantičnu večeru. Minimum boravka 7 noćenja.

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Uračunato: fitness centar, kajak, pedalina, čamac sa staklenim dnom, snorkling.
Uz doplatu: vožnja biciklom, ronjenje, pecanje na pučini.

Hoteli Mauricijus

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.