RIU Atoll 4*

Hotel

RIU Atoll 4* je All Inlcusive rizort koji u ponudi ima smeštaj na plaži i na vodi. Obavezno se opustite u Swim-up baru na bazenu sa predivnim pogledom na okean. Hotel je mostom povezan za sestrinskim hotelom RIU Palace. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 60 minuta vožnje avionom i brzim brodom.

Sobe u hotelu Riu Atoll

Double: 31-35m², na spratu; ima pogled na more, terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach: 31-35m², u prizemlju; ima pogled na more, terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Overwater Juniorusuite: 36-40m², na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean. Ima terasu, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Overwater Juniorsuite Superior: 41-40m², na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean. Ima terasu, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, bazen, 3 bara i butik. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling oprema, veslanje na dasci, kajak, pedalina, fitnes i parno kupatilo u spa centru
Uz doplatu: ronjenje

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine i mini-bar

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.