Riu Palace Maldivas 5*

Hotel

Riu Palace Maldivas 5* otvoren je 2019. godine. Ističe se izuzetno modenim dizajnom. Mostom je povezan sa sestrinskim hotelom Riu Atoll 4* čije sadržaje možete koristiti. Veličina ostrva je 400 x 60 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 60 minuta vožnje avionom i brzim brodom.

Sobe

Junior Suite: 36-40m², nalazi se na spratu. Ima terasu, tuš, tolaet, bade mantil, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Junior Suite: 36-40m², nalazi se u prizemlju i ima direktan izlaz na plažu. Ima terasu, tuš, tolaet, bade mantil, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Overwater Suite: 46-50m², nalazi se na stubovima iznad lagune i ima direktan izlaz na okean. Ima terasu, tuš, tolaet, kadu na otvorenom, bade mantil, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Overwater Suite with Private Pool: 51-60m², na stubovima iznad lagune, sa privatnim bazenom i direktnim izlazom na okean. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš, tolaet, kadu, bade mantil, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, infinity bazen, swim up bar i butik. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling i sauna u spa centru

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine i minbar

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Iskustva putnika u hotelu RIU Palace

Znamo da je lično iskustvo putnika uvek korisno za odabir hotela, pa sa Vama delimo iskustva putnika koji su nam svoje utiske podelili. Pročitajte šta kažu naši putnici o boravku u hotelu RIU Palace.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.