Riu Palace Maldivas 5*

Hotel

Riu Palace Maldivas 5* otvoren je 2019. godine. Ističe se izuzetno modenim dizajnom. Mostom je povezan sa sestrinskim hotelom Riu Atoll 4* čije sadržaje možete koristiti. Veličina ostrva je 400 x 60 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 60 minuta vožnje avionom i brzim brodom.

Sobe

Junior Suite: 36-40m², nalazi se na spratu. Ima terasu, tuš, tolaet, bade mantil, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Junior Suite: 36-40m², nalazi se u prizemlju i ima direktan izlaz na plažu. Ima terasu, tuš, tolaet, bade mantil, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Overwater Suite: 46-50m², nalazi se na stubovima iznad lagune i ima direktan izlaz na okean. Ima terasu, tuš, tolaet, kadu na otvorenom, bade mantil, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Overwater Suite with Private Pool: 51-60m², na stubovima iznad lagune, sa privatnim bazenom i direktnim izlazom na okean. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš, tolaet, kadu, bade mantil, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, infinity bazen, swim up bar i butik. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling i sauna u spa centru

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine i minbar

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.