Royal Island Resort & Spa 4

Nalazi se na ostrvu Horubadhoo je dužine 800 metara i širine 220 metara. Bujna tropska vegetacija ostrva doseže do same plaže. Aerodrom Male je udaljen 118 kilometara, oko 35 minuta unutrašnjim letom i dodatno brodom.

Sadržaj hotela čine glavni restoran ,,Maakanaa“ sa azijskim i internacionalinm specijalitetima, a-la-carte restoran ,,Raabondhi“ koji služi internacionalna jela, ali i morske specijalitete, zatim coffee-shop ,,Pool Terrace“, bar, bar na bazenu i pab. Dodatno hotel nudi bazen sa odvojenim bazenom za decu, juvelirnicu, suvenirnicu, frizerski salon, besplatan Wi-Fi u glavnom baru. U cilju zaštite ostrva od erozije, na pojedinim mestima su podignuti i lukobrani, koji brane ostrvo od talasa.

Garden Villa – veličine oko 30m2 (20), u bungalovima u nizu, u klasičnom stilu, kupatilo sa tušem, WC, fen, bade mantil, TV, besplatan Wi-Fi, telefon, klima, ventilator na plafonu, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa. Nalaze se u 2. redu do plaže.
Beach Villa – veličine oko 41m2 (148), kao Garden Villa, zasebni drveni bungalovi sa po jednom smeštajnom jedinicom, sa kupatilom i kadom kao i odvojenim spoljnim tušem. U 1. redu, sa direktnim pristupom plaži.

Možemo uneti napomenu  za Medeni Mesec

Povremeno živa muzika, diskoteka.

Sport
Uračunato: fitness centar, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, tenis (osvetljenje uz doplatu), skvoš, bilijar, surfovanje na vetru, kanu, aerobik.
Uz doplatu: skijanje na vodi, jet ski, jedrenje, pecanje na pučini.

Ronjenje
Ostrvo raspolaže školom ronjenja Dive Oceanus. Blago nagnuta obala i kristalno čista laguna su idealni za snorkeling i otkrivanje podvodnog sveta. Greben na 10-80 m. Oprema za snorkeling uračunata.

Wellnes
,,Araamu Spa“ je prava oaza mira, opremljena u antičkom stilu, smeštena u unutrašnjosti ostrva. Sadrži 10 prostorija od kojih je 6 na otvorenom, parno kupatilo, jacuzzi, sauna, ajurvedski tretmani, masaže, manikir i pedikir.