Royal Zanzibar Beach Resort 5*

Hotel

Royal Zanzibar Beach Resort 5* je jedan od najtraženijih Deluxe hotela na Zanzibaru. Nalazi se direktno na najlepšoj plaži Nungwi. Gostima su na raspolaganju prostrane sobe u swahili stilu. Hotel je renoviran 2022. godine.

Sobe

Superior: 71-80m², ima terasu, prostor za sedenje, tuš ili kadu, bide, toalet, fen, klimu, mini frižider, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Superior Deluxe: 71-80m², nalazi se na 2. i 3. sprat i ima pogled na more, baštu ili bazen. Ima terasu, tuš ili kadu, bide, toalet, bade mantil, papuče, fen, klimu, mini frižider, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Ocean Front Juniorsuite: 91-100m², junior apartman sa pogledom na more. Ima terasu, prostor za sedenje, tuš, kadu, bide, toalet, bade mantil, papuče, fen, klima uređaj, mini frižider, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Family Room: 2 Superior rooms with connecting door: 151-200m², 2 dvokrevetne sobe povezane vratima. Ima terasu, prostor za sedenje, tuš ili kadu, bide, toalet, fen za kosu, klimu, mini frižider, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 à la carte restoran, 1 buffet restoran, spa centar, 4 bazena od kojih je jedan infinity i butik. WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, vaterpolo, sportovi na plaži, pikado, joga, fitnes, akva aerobik i stoni tenis
Uz doplatu: pecanje, snorkling, vodeni sportovi i ronjenje

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i grickalice.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.