Royal Zanzibar Beach Resort 5*

Hotel

Royal Zanzibar Beach Resort 5* je jedan od najtraženijih Deluxe hotela na Zanzibaru. Nalazi se direktno na najlepšoj plaži Nungwi. Gostima su na raspolaganju prostrane sobe u swahili stilu. Hotel je renoviran 2022. godine.

Sobe

Superior: 71-80m², ima terasu, prostor za sedenje, tuš ili kadu, bide, toalet, fen, klimu, mini frižider, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Superior Deluxe: 71-80m², nalazi se na 2. i 3. sprat i ima pogled na more, baštu ili bazen. Ima terasu, tuš ili kadu, bide, toalet, bade mantil, papuče, fen, klimu, mini frižider, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Ocean Front Juniorsuite: 91-100m², junior apartman sa pogledom na more. Ima terasu, prostor za sedenje, tuš, kadu, bide, toalet, bade mantil, papuče, fen, klima uređaj, mini frižider, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Family Room: 2 Superior rooms with connecting door: 151-200m², 2 dvokrevetne sobe povezane vratima. Ima terasu, prostor za sedenje, tuš ili kadu, bide, toalet, fen za kosu, klimu, mini frižider, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 à la carte restoran, 1 buffet restoran, spa centar, 4 bazena od kojih je jedan infinity i butik. WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, vaterpolo, sportovi na plaži, pikado, joga, fitnes, akva aerobik i stoni tenis
Uz doplatu: pecanje, snorkling, vodeni sportovi i ronjenje

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i grickalice.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Zanzibar

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.