Safari Island 4*

Hotel Safari Island

Safari Island 4* je manje ostrvo idealno za putnike koji žele miran, harmoničan odmor. U ponudi su atraktivno uređene vile na plaži i vile na vodi koje odišu maldivskim šarmom. Veličina ostrva je 210 x 80 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 55 minuta vožnje hidroavionom.

Sobe

Beach Bungalow: 41-45m², zaseban bungalov na plaži. Poseduje terasu, tuš, kadu, toalet, bade mantil, fen, klimu, TV, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i frižider.

Semi Water Bungalow: 41-45m², zaseban bungalov delimično na plaži a delimično na vodi. Poseduje terasu, tuš, kadu, toalet, bade mantil, fen, klimu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Water Bungalow: 41-45m², zaseban bungalov na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean. Ima terasu, tuš, kadu, toalet, bade mantil, fen, klimu, TV, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i frižider.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 buffet restoran, spa centar, bazen, bar na bazenuz, biblioteku i prodavnicu suvenira. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, pikado, stoni fudbal, teretana i stoni tenis
Uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, jedrenje na dasci, ronjenje,veslanje na dasci, tenis i ronjenje

Usluga

Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, oprema za snorkling i jedan izlet

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju večeru na plaži i Honyemoon koktel. Važi do 12 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.