Sandies Bathala 4*

Hotel

Sandies Bathala 4* ima jedan od najboljih koralnih grebena u ovom području. Ovaj All Inclusive rizort dizajniran je u modernom, purističkom stilu. Podjednako je pogodan za one koji traže mir i tišinu, ronioce i snorklere. Veličina ostrva je 300 x 150 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 15 minuta vožnje hidroavionom.

Sobe u hotelu Sandies Bathala

Beach Bungalow: 31-35m², na plaži sa pogledom na more; ima terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen, klimu, plafonski ventilator, sef, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Water Villa: 36-40m², vila na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean; ima terasu, tuš, toalet, fen, klimu, plafonski ventilator, sef, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 à la carte restoran, 1 buffet restoran, spa centar, bar na plaži, spa centar, bazen, TV protoriju i butik. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling, stoni tenis, joga, akva aerobik, teretana, odbojka na plaži, bilijar i pikado
Uz doplatu: ronjenje i snorkling izleti

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užina i snorkling (1x dnevno)
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užina, mini-bar, snorkling (1x dnevno), doručak u sobi (na zahtev), užina sa koktelima pre večere i specijaliteti kafe (espreso, kaupućino i makijato)

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju korpu voća i 20% popusta u butiku. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.