Sands Resort & Spa 4

Nalazi se na zapadnoj obali, direktno na peščanoj plaži Wolmar, u zalivu u kojem mogu da se posmatraju delfini. Mesto Flic en Flac nalazi se na udaljenosti od oko 5 kilometara. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 55 kilometara.

Dobro održavan butik hotel u mauricijskom stilu, ima prelepi pogled na planinu Le Morne. Gostima je na raspolaganju lobi sa recepcijom, glavni restoran „Tamarind Terrace“ u kome se služe internacionalna jela, a-la-carte restoran „Spices“ koji nudi mediteranske specijalitete, restoran kreolske kuhinje „Pink PepperCorn“, „Dolphin Bar“, bazen koji se greje sa đakuzijem, butik i besplatnu internet stanicu.

Superior – veličine oko 52m2 (52), veoma su prostrane i moderne. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem, WC, fen, bade mantil, gardarober, TV, telefon, besplatni bežični internet, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkono. Nalaze se na 1. ili 2. spratu i imaju pogled na more.
Deluxe – veličine oko 52m2 (26), opremljene kao Superior, nalaze se u prizemlju i imaju terasu.
Beachfront – veličine oko 52m2 (12), opremljene kao Deluxe, imaju balkon ili terasu i direktan pristup plaži.

Mladenci dobijaju voće, mali poklon, flašu penušavog vina, kao i jednu romantičnu večeru uz sveće. Minimum 6 noćenja. Važi do 6 meseci posle venčanja odnosno 9 meseci nakon dana godišnjice. Deca mogu da borave u sobi sa roditeljima. Ne važi u periodu od 22.12. do 2.1.

Bogat švedski sto za doručak i večera u vidu menja ili švedskog stola.
Kod rezervacije usluge pun pansion dodatno meni za ručak.
Obavezna doplata za 24.12. i 31.12

Sport
Uključeno: fitnes center, dva teniska terena sa reflektorima, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, jedrenje, snorkling, pedalina, čamac sa staklenim dnom, kajak, stoni tenis i odbojka na plaži.
Uz doplatu: iznajmljivanje bicikala, ronjenje (PADI), katamaran, pecanje na pučini, posmatranje delfina, jahanje i golf teren „Tamarina“ u blizini.

Lepota i zdravlje
Mali wellness centar, sa raznovrsnim i bogatim izborom različitih tretmana.
Uključeno: sauna, hamam, whirlpool.
Uz doplatu: masaže, razni tretmani lepote.