Savoy Resort & Spa 5*

Hotel

Savoy Seychelles Resort & Spa 5* nalazi se direktno na plaži Beau Vallon. Ima jednu od najboljih lokacija na ostrvu Mahe.

Sobe

Standard Garden or Mountain View: 51-60m², sa pogledom na baštu ili planinu; ima terasu, tuš, kadu, kišni tuš, bade mantil, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, WiFi, kafu/ čaj, poslugu u sobi 24 sata i vodu u sobi po dolasku.

Deluxe Grand Pool View: 51-60m², na strani mora sa pogledom na baštu ili bazen; ima terasu, tuš, kadu, kišni tuš, bade mantil, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, WiFi, kafu/čaj, 24-časovnu poslugu u sobi i vodu po dolasku.

Deluxe Ocean Side View: 51-60m², na strani mora sa pogledom na more; ima terasu, tuš, kadu, kišni tuš, bade mantil, fen za kosu, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, WiFi, kafu/čaj, 24-časovnu poslugu u sobi i vodu u sobi po dolasku.

Junior Suite with Balcony: 71-80m², junior apartman na strani mora sa delimičnim pogledom na more. Ima odvojenu dnevnu sobu, terasu, tuš, kadu, kišni tuš, bademantil, fen, klimu ,mini-bar uz doplatu, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, WiFi, aparat za espreso, kafu/čaj, poslugu u sobi 24 sata i vodu u sobi po dolasku.

Suite with kitchenette: 101-120m², apartman na strani mora sa delimičnim pogledom na more; ima odvojena dnevnu sobu, terasu, tuš, kadu, kišni tuš, bademantil, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, WiFi, čajnu kuhinju, aparat za espreso, kafu/čaj, poslugu u sobi 24 sata i vodu u sobi po dolasku

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 3 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, bazen, 3 bara, butik i biblioteku. WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: teretana i tenis
Uz doplatu: joga, skijanje na vodi, banana čamac, jet ski i snorkling

Usluga

Doručak
Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina, cveće i upgrade u višu kategoriju sobe ukoliko je slobodna. Važi za minimalan boravak od 3 noći do 9 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Sejšeli

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.