Shangri-La Le Touessrok 6

Ovaj eksklizivni hotel se nalazi na istočnoj obali u blizini mesta Tour d’Eau. Najbliže ostrvo je “Lile aux Cerfes” kao i hotelski kompleks ostrva ”Ilot Mangenie” sa svojim plažama iz snova i mirnim uvalama za kupanje dostupan ekskluzivno gostima hotela. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 40 kilometara.

Raskošno odmaralište koje pripada čuvenom Shangri-La lancu hotela garantuje luksuzan odmor na najvišem nivou. Bela peščana plaža, raznovrsna kulinarska ponuda i fanstastični golf teren pružaju raznovrstan i opuštajući odmor. Rizort je uređen modernim dizajnom i odiše prijatnom atmosferom. Gosima su na raspolaganju pet restorana koji nude raznoliki izvor internacionalnih specijaliteta: glavni restoran “La Bazar” nudi bogat švedski sto, “Kushi” služi japanska jela, “Safran” služi indijska jela, “Republik Beach Club & Grill” nalazi se na plaži i nudi specijalitete sa roštilja, “Sharky” nudi domaću i internacionalnu kuhinju i nalazi se na ostrvu Illot Mangenie i pruža nestvarnu scenografiju, dva bazena, “Sega Bar”, frizerski salon, kozmetički salon, radnje i besplatan bežični internet.

Deluks Oceanview – veličine oko 54m2 (32), luksuzno uređene sa mnogim živopisnim detaljima od prirodnih materijala. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, bade mantil, telefon, TV, DVD plejer, besplatan bežični internet, Nespresso aparat, sef, mini bar, klima uređaj i balkon sa pogledom na more.
Deluxe Beach Access – veličine oko 60m2 (36), opremljene kao Deluxe Oceanview, ima balkon, a nalaze se direktno na plaži
Junior Suite Hibiscus Oceanview – veličine oko 65m2 (18), opremljene kao Deluxe Oceanview, dodatno ima balkon i pogled na more.
Junior Suite Hibiscus Beach Access – veličine oko 65m2 (15), opremljene kao Junior suite Hibiscus Oceanview, dodatno ima terasu i direktan pristup plaži.
Junior Suite Frangipani Oceanview – veličine oko 65m2 (82), opremljene kao Junior suite Hibiscus Oceanview, nalaze se na ostrvu Frangipani do kojeg se dolazi drvenim mostom, luksuznije sa zasebnim kupatilom, balkonom i pogledom na more.
Junior Suite Frangipani Beach Access – veličine oko 65m2 (10), opremljene kao Junior Suite Frangipani Oceanview, dodatno imaju terasu i direktan pristup plaži.
Deluxe Suite – veličine oko 126m2 (6), opremljene kao Junior Suite Frangipani Beach Access, imaju odvojen dnevni boravak i spavaću sobu, toalet i dve terase.
Shangri-La Suite – veličine oko 65m2 (10), opremljene kao Deluxe Suite, prostranije i ekskluzivnije.

Mladenci dobijaju flašu penušavog vina, romantičnu dekoraciju u sobi i šezdesetominutni spa tretman po osobi.

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sport
Uključeno: fitnes centar, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, wakeboarding, stoni tenis, aerobik u bazenu, snorkling, kajak, joga, teniski teren sa reflektorima, odbojka na pesku i pikado.
Uz doplatu: ronjenje (PADI), ribolov na pučini, vožnja čamcem sa staklenim dnom i iznajmljivanje bicikla.

Lepota i zdravlje
“CHI, The Spa” nudi različite tretmane i masaže i pruža gostima potpuni opuštajući ugođaj.
Uključeno: sauna i parno kupatilo.