Sheraton Full Moon Resort & Spa 5

U jugoistočnom delu Severnog Male atola leži ostrvu Furanafushi dugačko oko 350 metara i široko oko 300 metara sa lepim belim peskom, čistom vodom i bujnom vegetacijom. Aerodrom Male udaljen je oko 6 kilometara, oko 15 minuta vožnje brzim brodom.

Lepo uređen rozort nudi komfor na visokom nivou i krasi ga privatna atmosfera. Uređen je modernom arhitekturom i pažljivo odabranim bojama odlično uklopljenim u prirodni ambijent ostrva. Gostima su na raspolaganju četiri restorana, glavni restoran „Full moon“ (internacionalni švedski sto) kao i a-la-carte restoran „Sand Coast Cafe“ (internacionalni), „Baan Thai“ (tajlandski) kao i „Atoll Grill“(jela sa roštilja). Ostali sadržaj hotela čine tri bara, bazen sa delom za decu, ležaljke, suncobrani i peškiri, juvelirnica, radnja, iznajmljivanje CD-a i DVD-a, besplatni pristup internetu kao i lekarsku ordinaciju.

Deluxe – veličine oko 52m2 (44), u bungalovima poređanim u redu, sa po 4 smeštajne jedinice, moderne sa brojnim drvenim elementima. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem/WC-om, fen, bade mantil, TV, CD-plejer, telefon, internet pristup uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa sa kutkom za sedenje i delimični sa pogled na more.
Cottage – veličine oko 76m2 (40), opremljene kao Deluxe, zasebni bungalovi sa jednom smeštajnom jedinicom, dodatno poluotvorenim kupatilom sa kadom i odvojenim spoljnjim tušem i terasom sa pogledom u tropsku baštu.
Beachfront Cottage – veličine oko 76m2 (15), opremljene kao Cottage, dodatno imaju terasu sa pogledom na more i direktnim pristupom plaži, bez ventilatora.
Water bungalow – veličine oko 54m2 (52), opremljene kao Beachfront Cottage, na stubovima izviše mora, dodatno imaju direktan pristup laguni, zatvoreno kupatilo i DVD-plejer.

Možemo uneti napomenu za medeni  mesec

Možemo uneti napomenu za medeni  mesec

Uračunato: povremena večernja zabava.
Uz doplatu: različiti izleti.

Sport
Uračunato: fitnes centar, fitnes kurs, aerobik, yoga, tenis sa osvetljenjem, odbojka na plaži.
Uz doplatu: skijanje na vodi, windsurfing, parasailing, jedrenje, katamaran, jet ski, kajak, banana čamac, pecanje na pučini.

Ronjenje
Ronilački kursevi, kao i ronilački izleti i snorkling u PADI školi ronjenja, uz doplatu.

Lepota i zdravlje
„Shine Spa“ se nalazi na odvojenom ostrvu povezanim mostom.
Uz doplatu: parno kupatilo, đakuzi, masaže, tretmani.