Sofitel Imperial Resort & Spa 5

Nalazi se na zapadnoj obali, direktno na dugačkoj plaži od belog peska. Centar sa restoranima i prodavnicama udaljen je oko 5 kilometara. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 50 kilometara, a glavni grad Port Lous udaljen je oko 25 kilometara.

Elegantan u azijskom stilu čuven po odličnim uslugama i prvoklasnim servisom za organizovanje venčanja. Gosima su na raspolaganju glavni restoran “Ravinala” u kome se služe internacionalna jela, kineski restoran “Ming Court”, japanski “Teppanuaki”, restoran na plaži “Tamassa”, restoran “Jacaranda” direktno na plaži sa ponudom jela od morskih plodova, piano bar, bar na plaži, bazen sa terasom za sunčanje i butik.

Superior – veličine oko 50m2 (30), u prizemlju, uređene moderno i harmonično u svežim bojama. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i tušem, WC, fen, bade mantil, TV sa muzičkim kanalima, telefon, besplatan bežični internet, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i terasu sa pogledom na baštu.
Luxury – veličine oko 50m2 (113), opremljene kao Superior, pogled na more.
Family Suite – veličine oko 75m2 (42), opremljene kao Luxury, malo udaljene od glavne zgrade, smeštene u egzotičnoj bašti u formi azijskog sela sa malim vodopadima i tropskim biljkama. Prostrane i elegantno uređeni apartmani. U svom sastavu imaju dnevni boravak, odvojenu spavaću sobu, dva kupatila i pogled na baštu.

Mladenci dobijaju flašu penušavog vina, voće i čokolade, Sofitel suvenir, doručak u sobi sa čašom prenušavog vina, kao i jednu večeru uz sveće/po boravku od 192€

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Uključeno u cenu: fitnes centar, joga, skijanje na vodi, čamac sa staklenim dnom, snorkling, jedrenje na dasci, pedalina, kajak, tenis.
Dodatno se naplaćuje: parasailing, iznajmljivanje bicikla, kitesurfing, ribolov na pučini.