Soy Cayo Largo 4

Nalazi se direktno na dugačkoj peščanoj plaži. Aerodrom Cayo Largo Del Sur je udaljen oko 6 km.

Smešten je u lepoj bašti. Poseduje bazen, terasu za sunčanje, ležaljke, suncobrane i peškire na bazenu i na plaži. Za potpuni kulinarski užitak zaduženi su buffet restoran, gril restoran na plaži, kao i gourmet  restoran sa internacionalnom kuhinjom. Od ostalih sadržaja gostima je na raspolaganju lobi bar, bar na plaži i bazenu.

Standard: oko 38 m2, kupatilo/ tuš/WC, fen, TV, telefon, internet pristup (na upit, uz doplatu), klima, ventilator, mini bar, sef, balkon sa pogledom na baštu ili bazen.
Superior Oceanview: oko 38 m2, ista opremljenost kao Standard, na drugom spratu, u prvom redu do plaže.
Juniorsuite: oko 45 m2, ista opremljenost kao Standard, dodatno sa pogledom na more i odvojenim delom za dnevni boravak.

Putnici na medenom mesecu dobijaju VIP check-in, kasni checkout, cveće, flašu penušavog vina i čokoladu, 2. dana doručak u sobi, romantičnu večeru i 10% popusta na spa tretmane. Minimalan boravak: 6 noćenja. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Venčani list pokazati u hotelu.

///

Zabava
Dnevni i večernji program, diskoteka, tematske večeri, različiti kursevi.

Sport i fitness
Uključeno: fitnes centar, tenis, aerobik, bilijar, streljaštvo, odbojka na plaži, joga, tai chi, kajak, katamaran, jedrenje.
Uz doplatu: ronilački centar, tretmani lepote, masaže.