STORY Seychelles 5*

Hotel

STORY Seychelles 5* nalazi se direktno na 3 km dugačkoj plaži Beau Vallon. Očekujte uživanje u miru i privatnosti u prelepom okruženju. Za luksuzan odmor odaberite vile sa privatnim bazenom sa direktnim izlazom na plažu.

Sobe

Junior Suite: 51-60m², na prvom ili drugom sptratu; ima pogled na vrt, terasu, tuš, kišni tuš, kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, peglu, dasku za peglanje, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Garden Junior Suite: 51-60m², u prizemlju; ima pogled na vrt, terasu, tuš, kišni tuš, kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, peglu, dasku za peglanje, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Pool Villa: 121-150m², vila na plaži sa privatnim bazenom. Ima terasu, tuš, kišni tuš, kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, peglu, dasku za peglanje, TV, espreso mašinu i kuvalo za kafu/ čaj.

Family Suite: 191-120m², dve sobe jedna pored druge sa pogledom na vrt. Ima terasu, 2 kupatila, tuš, kadu, kišni tuš, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, peglu, dasku za peglanje, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Grand Beach Pool Villa: >200m², vila na plaži sa privatnim bazenom. Ima terasu, odvojenu spavaću sobu, odvojenu dnevnu sobu, tuš, kišni tuš, spoljni tuš, kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, peglu, dasku za peglanje, TV, espreso mašinu i kuvalo za kafu/ čaj.

Family Grand Beach Pool Villa:>200m², vila na plaži sa privatnim bazenom i povezujućim vratima. Ima terasu, 2 odvojene spavaće sobe, kombinovani dnevni boravak, tuš, kišni tuš, spoljni tuš, kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, peglu, dasku za peglanje, TV, espreso mašinu i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 6 à la carte restorana, buffet restoran, spa centar, bazen i 2 bara. WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling oprema, veslanje na dasci, kajak, tenis, stoni tenis, joga, teretana i odbojka na pesku

Usluga

Noćenje sa doručkom
Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i dine around

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina, korpu voća i tortu. Uz rezervisan polupansion, pun pansion ili All Inclusive dodatno romantičnu večeru uz sveće u restoranu na plaži. Važi za minimalan boravak od 3 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Sejšeli

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.