Sugar Beach – A Sun Resort Mauritius 5

Nalazi se na dugoj, širokoj peščanoj plaži popularnog mesta Flic en Flac. Aerodrom Mahebourg nalazi se na daljenosti od oko 50 kilometara.

Negovan, prostran kompleks u elegantnom kolonijalnom stilu. Gostima su na raspolaganju glavni restoran „Mon Plaisir“ sa internacionalnom kuhinjom i Live Cooking švedski stolom, restoran „Tides“ koji se nalazi na samoj plaži, „Citronella Cafe“ koji služi mediteransku kuhinju, četiri bara, kompleks bazena, dodatni bazen za opuštanje, dečiji bazen, besplatan Wi-Fi, frizerski salon, prodavnice, butik, kao i sadržaji i sportska ponuda hotela La Pirogue – Sun Resort Mauricius.

Garden Manor House – veličine oko 40m² (24). U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, bade mantil, TV, telefon, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu / čaj, sef i balkon ili terasu. Nalaze se u glavnoj zgradi „Manor House“, a imaju pogled na baštu.
Seafacing Villa – veličine oko 40m² (118), opremljene kao Garden Manor House, smeštene su u vilama kreolskog stila, a imaju pogled na baštu.
Seaview Manor House – veličine oko 40m² (56), opremljene kao Garden Manor House, smeštene su na 1. ili 2. spratu sa balkonom i pogledom na more.
Beachfront Villa – veličine oko 40m² (58), opremljene kao Seafacing Villa, nalaze se direktno na plaži, u vilama kreolskog stila sa pogledom na more.
Family Suite – veličine oko 80m² (16), dve Garden Manor House ili dve Seafacing vile povezane vratima, imaju balkon ili terasu.
Seaview Family Suite – veličine oko 80m² (13), dve Seaview Manor House sobe ili dve Beachfront Vile povezane vratima.

Mladenci dobijaju majicu, pareo, voće, flašu šampanjca i večeru uz sveće. Uz boravak od 7 ili više noći, gosti dobijaju četrdesetpetominutnu masažu po osobi / boravku (10h – 15h).

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Uključeno: jedrenje na dasci, kajak, ronjenje, pedalina, čamac sa providnim dnom, tenis (sa reflektorima), joga, fitness centar, greenfee na „Ile aux Cerfs“ (bez transfera) i golf teren „Tamarina“ (uračunat transfer).
Uz doplatu: greenfee na navedenim terenima za boravak od 01.02. (oko 20€ po osobi), kola za golf oko 25€ po osobi / golf rundi (obavezno na „Ile aux Cerfs“ od 01.11 do 30.04., plaćanje na licu mesta), ronjenje, skijanje na vodi, kitesurfing, teniske loptice.