Sultan Sands Island Resort 4

Nalazi se pored Bluebay Beach Resort-a na Kiwengwa plaži, na severoistočnoj obali Zanzibara. Centar Stone Town-a nalazi se na oko 45 kilometara udaljenosti, a aerodrom Zanzibar na oko 45 kilometara.

Otvoren je 2008. godine, izgrađen u mešavini arapskog i afričkoh stila. Gostima su na raspolaganju glavni restoran sa pogledom na bazen i more, restoran sa određenim menijem, dva bara, butik, biznis centar i veliki bazen koji se prostire do plaže. Gosti takođe mogu da koriste i prostorije Bluebay Beach Resort-a.

Pwani – veličine oko 37m2, nalaze se u bašti, sa ukusom opremljene u lokalnom stilu. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, fen, mrežu protiv komaraca, klima uređaj, ventilator na plafonu, TV, telefon, mini bar (dodatno se naplaćuje), sef, mesto za sedenje i terasu ili balkon okrenuti ka moru.
Bahari – veličine oko 21m2, opremljene kao Pwani, bliže plaži sa pogledom na more i imaju odvojen mali bazen koji mogu da koriste samo oni koji su bukirali ovaj tip sobe.

Možemo uneti napomenu za medeni mesec

Možemo uneti napomenu za medeni mesec

Sport
Uključeno: jedrenje na dasci, kajak, jedrenje, pedalina, katamaran, trambolina na vodi, teretana, tenis, odbojka na plaži, stoni tenis…
Uz doplatu: ronjenje

Deca
– Dečiji klub – od 3 do 13 godina
– bebisiter (na zahtev)

Lepota i zdravlje
Uz doplatu: Tretmani u „Oasis Spa“