The Barefoot Eco Hotel 4*

Hotel

The Barefoot Eco Hotel 4* je jedini rizort na Maldivima koji se nalazi na lokalnom ostrvu. Preporučujemo ga svima koji pored uživanja na plaži žele da iskuse i svakodnevni život stanovništva. Iznajmljivanje bicikla je idealna opcija da istražite ostrvo. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 45 minuta vožnje avionom i 15 minuta vožnje autobusom.

Sobe

Seaside: 41-45m², nalazi se u nizu sa više smeštajnih jedinica. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, WiFi, kuvalo za kafu i čaj.

Beachside: 46-50m², nalazi se na plaži u nizu sa više smeštajnih jedinica. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Beachfront:46-50m², nalazi se na plaži u prizemlju, u objektu na sprat koji ima više smeštajnih jedinica. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Ocean View: 41-45m², nalazi se na plaži, na prvom spratu u objektu sa više smeštajnih jedinica i ima pogled na more. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Family: 91-100m², dve sobe (Beachfront ili Ocean View) koje su povezane unutrašnjim vratima. Poseduju terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 buffet restoran, 2 bara, bazen, spa centar, biblioteku i butik. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling, odbojka, teretana, iznajmljivanje bicikla, joga i boćanje
Uz doplatu: katamaran, deep sea fishing, jedrenje na dasci, snorkling oprema, veslanje na dasci i ronjenje

Usluga

Polupansion: doručak, večera i voda uz obroke
Pun pansion: doručak, ručak, večera i voda uz obroke

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju korpu voća i snorkling ekskurziju. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.