The Barefoot Eco Hotel 4*

Hotel

The Barefoot Eco Hotel 4* je jedini rizort na Maldivima koji se nalazi na lokalnom ostrvu. Preporučujemo ga svima koji pored uživanja na plaži žele da iskuse i svakodnevni život stanovništva. Iznajmljivanje bicikla je idealna opcija da istražite ostrvo. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 45 minuta vožnje avionom i 15 minuta vožnje autobusom.

Sobe

Seaside: 41-45m², nalazi se u nizu sa više smeštajnih jedinica. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, WiFi, kuvalo za kafu i čaj.

Beachside: 46-50m², nalazi se na plaži u nizu sa više smeštajnih jedinica. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Beachfront:46-50m², nalazi se na plaži u prizemlju, u objektu na sprat koji ima više smeštajnih jedinica. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Ocean View: 41-45m², nalazi se na plaži, na prvom spratu u objektu sa više smeštajnih jedinica i ima pogled na more. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Family: 91-100m², dve sobe (Beachfront ili Ocean View) koje su povezane unutrašnjim vratima. Poseduju terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 buffet restoran, 2 bara, bazen, spa centar, biblioteku i butik. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling, odbojka, teretana, iznajmljivanje bicikla, joga i boćanje
Uz doplatu: katamaran, deep sea fishing, jedrenje na dasci, snorkling oprema, veslanje na dasci i ronjenje

Usluga

Polupansion: doručak, večera i voda uz obroke
Pun pansion: doručak, ručak, večera i voda uz obroke

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju korpu voća i snorkling ekskurziju. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.