The Eden Resort & Spa 4+

Nalazi se direktno na dugoj peščanoj plaži Beruwele. Aerodrom Colombo nalazi se na udaljenosti od oko 96 kilometara, odnosno oko 2 i po sata vožnje.

Rizort sa prepoznatljivim lokalnim šarmom. Najdinamičnije je na velikom bazenu gde možete uživati u osvežavajućim napicima u swim-up baru. Gostima su na raspolaganju glavni restoran „Garden of Eden“ koji služi međunarodna i regionalna jela u vidu švedskog stola, restoran „Herbs and Spices“ gde možete uživati u ekskluzivnoj kuhinji i finim vinima. U „Chameleon Cafe“ koji služi užine i osvežavajuće koktele, dva bara, đakuzi, razne prodavnice, juvelirnica, frizerski salon i besplatan Wi-Fi.

Superior – veličine oko 38m² (103), smeštene na 1. spratu, elegantno uređene. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom ili tušem i WC-om, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon sa pogledom na baštu ili sa pogledom ka strani mora.
Deluxe – veličine oko 42m² (23), opremljene kao Superior, klasično uređena, smeštene u blizini bazena, sa kamenim podom i terasom sa pogledom na bazen.
Super Deluxe –  veličine oko 38m² (10), opremljene kao Superior, kvalitetnje nameštene, dodatno sa velikim balkonom i pogledom na bazen i more.
Paradise – veličine oko 48m² (16) opremljene kao Superior, nalazi se na poslednjem spratu, dodatno imaju kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, aparat za espresso, usluga batlera 24 sata i pogled na more.

Gosti koji su na medenom mesecu dobijaju svečanu večeru bez bića i 10% popusta na spa tretmane. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Doručak na bazi švedskog stola kao i večera na bazi švedskog stola ili meni u „Garden of Eden“ ili „Cafe Chameleon“. Kod all inclusive dodatno uračunat ručak na bazi švedskog stola ili meni. Dodatne usluge videti u tabeli sa cenama.

Sport
Uračunato: fitnes centar, odbojka, skvoš, bilijar.
Uz doplatu: sportovi na vodi.

Lepota i zdravlje
„Eden Ayurveda Spa“ nudi širok spektar masaža i ajurvedskih tretmana.