The Imperial Boat House Beach Resort 3

Nalazi se direktno na lepoj i mirnoj plaži Choeng Mon. Udaljen je oko petnaest minuta vožnje od mesta Chaweng koje nudi brojne mogućnosti za zabavu. Aerodrom Koh Samui nalazi se na udaljenosti od oko četiri kilometra.

Izgrađen je u tipičnom lokalnom stilu koji pored više trospratnih zgrada nudi i 34 luksuznin suite-ova u nekadašnjim brodovima koji su služili za prevoz pirinča. Gostima su na raspolaganju dva restorana sa jelima tajlandske i internacionalne kuhinje; jedan od restorana nalazi se direktno na plaži i nudi prelepi pogled na more, dva bara nude osvežavajuća pića tokom toplih dana, dva bazena u bašti koja je u blizini plaže (jedan sa fontanom), spa centar (uz doplatu), stolice i suncobrane na plaži i pored bazena i bežični pristup internetu u celom rizortu.

Superior – veličine oko 31m2 i 20m2 terase. Jednostavno uređene i smeštene su u trospratne zgrade. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom ili tušem, WC, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj/kafu i sef.
Premier – veličine oko 38m2 i 13m2 terase. Opremljene su kao Superior sa boljim i modernim nameštajem. Dodatno imaju otvoreno kupatilo sa WC-om i odvojenim tušem, bade mantil, sobne papuče i DVD uređaj.
Boat Suite – veličine oko 91m2 sa uračunatom terasom za sunčanje. Ove sobe su posebno interesantne jer se nalaze u dvospratnim brodovima napravljenim od tikovine. Na gornjem spratu nalazi se dnevni boravak, a na donjem su smeštene spavaća soba i malo kupatilo. Opremljene su kao Premier, ali uglavnom su bliže plaži i bazenu.

Mladenci dobijaju cveće, voće, kolač i flašu penušavog vina.

Bogati švedsko sto za doručak u Boat Cafe-u.
Kod rezervacije polupansiona uračunata večera.
Kod rezervacije punog pansiona uračunati ručak i večera na bazi menija.

Sport
Uračunato: fitnes sala, snorkling, jedrenje na dasci.