The Mill Resort & Suites​ 3+

Preko puta ulice, na nekoliko minuta peške od plaže, nalazi se prelepa plaža sa palmama (​uključen shuttle servis​).​ U neposrednoj blizini nalaze se restorani, barovi i prodavnice. Mesto Oranjestad udaljeno je oko 10 minuta vožnje.​ Aerodrom je udaljen 10 kilometara.

​Ovaj miran hotel je prava oaza usred vreve.​ Hotel poseduje dva bazena i jedan odvojeni bazen za decu, kao i restoran “The Mill”​, svake nedelje se organizuje roštiljsko veče, kao i italijansko veče. U baru “Bang Gozzza Bar” ​možete uživati u egzotičnim koktelima.​ Zabava u hotelu za odrasle i decu.​ Besplatan WIFI u celom rizortu.​​ Hotel poseduje mini market i butik.

Deluxe Royal​ – u svom sastavu imaju tuš/WC, ​đakuzi, ​fen, ugaonu garnituru za sedenje, mali frižider, aparat za kafu, klimu, ventilator na plafonu, peglu, TV, radio, telefon, sef, terasu ili balkon.
Deluxe Studio – opremljene kao Deluxe Royal, ​dodatno ​sa sofom, kompletno opremljenom kuhinjom sa šporetom, mikro talasnom rernom, aparatom za kafu, tosterom, peglom, trpezarijom i terasa, a bez đakuzija.
Deluxe Junior​ – isto opremljene kao Studi​o​,​ dodatno sa malom čajnom kuhinjom i trpezarijom.​ Ove sobe poseduju terasu ili balkon.​

///

////

///