The Mulia, Mulia Resort & Villas 5

Nalazi se u mestu Nusa Dua, direktno na plaži. Aerodrom Denapasar je na udaljenosti od oko 15 kilometara.

Ekskluzivni hotel u modernom i elegantnom stilu. Prostire se na uzvisini i podeljen je na tri dela. Mulia Resort je glavni deo u kom se nalaze sobe i suite-ovi, The Mulia je deo u kom su još bolje uređeni suite-ovi i Mulia Villas sa 108 vila. Gostima su na raspolaganju sedam bazena sa odvojenim dečjim bazenom, šest restorana, barovi, club i lounge, spa centar (uz doplatu), dečiji klub i Wi-Fi.

Mulia Grandeur – veličine oko 57m2,  uključujući i spoljašnji deo, nalaze se u Mulia Resortu, elegantno uređene, a poseduju: toalet, kadu sa odvojenim tušem, fen, bade mantil/papuče, smart-TV, telefon, Wi-Fi, klimu, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef i balkon.
Mulia Signature – Ocean Court – veličine 57m2,  uključujući spoljašnji deo, opremljene kao Mulia Grandeur, u Mulia Resortu, sa ograničenim pogledom na more zbog vegetacije.
The Baron Suite Garden View: 105 m2 uključujući spoljašnji deo, opremljenost kao Mulia Grandeur, u The Mulia, sa đakuzijem i dnevnim ležajem. Usluga batlera. Gosti ove kategorije imaju pristup The Lounge-u u kom se nalazi restoran. Popodnevni čaj i kokteli za 2 osobe.
One Bedroom Villa Garden View – veličine oko 505m2,  uključujući spoljašnji deo, samostalna vila u Mulia Villas. Opremljenost i dodatne usluge kao u The Baron Suite Garden View, sa đakuzijem u kupatilu, spoljašnjim tušem, hidromasažni bazen (4 x 10m), paviljonom i dnevnim boravkom.

Možemo  uneti napomenu za medeni  mesec

Bogati švedski sto za doručak u The Cafe.
Gosti u The Baron Suite Garden View i One Bedroom Villa Garden View dobijaju dodatno doručak u lounge-u ili u The Living Room

Sport
Uračunato: fitnes centar