The Palace at One&Only Royal Mirage 6

Nalazi se direktno na oko 900 metara dugom privatnom delu Jumeirah plaže. Centar Dubaija udaljen je 20 kilometara, a aerodrom 25 kilometara. Hotelski autobus više puta dnevno vozi do Mall of the Emirates i do drugih Jumeirah hotela u Dubaiju. 

Luksuzan kompleks prve klase u obliku palate sa arapskim elementima i modernism komforom. U svom sastavu ima četiri restorana sa specijalitetima, različite barove, lobi lounge, noćni klub, juvelirnicu i radnje. U restoranu Tagine služe se marokanska jela. Mediteransku kuhinju probajte u restoranu Olive, a internacionalnu u restoranu Celebrities. Gostima su na raspolaganju veliki bazen i ležaljke i suncobrane na plaži. Za najmlađe je na raspolaganju igralište, dečji klub (4-11 godina).  Mogu se koristiti i usluge susednog hotela Arabian Court at One & Only Royal Mirage. Gostima je na raspolaganju i Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.

Palace Superior Deluxe: veličine oko 45m², elegantan dizajn pod arapskim uticajem, u svom sastavu imaju kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bade mantil, papuče, TV, DVD plejer, telefon, Wi-Fi, klimu, mini bar, sef i balkon sa pogledom na more.
Palace Gold Club: veličine oko 45m², raspoređene na 3. i 4. spratu, opremljene kao Palace Superior Deluxe. Uračunate Gold Club usluge: odvojeni check in/check out, doručak u restoranu ili u Gold Club Louge-u, alkoholna pića, pecivo, kokteli od izabranih alkoholnih pića (18-20h).
Palace Executive Suite: veličine oko 100m², opremljene kao Palace Superior Deluxe, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, Nespresso aparat za kafu, WC za goste, balkon ka moru

///

Bogati švedski sto za doručak i večeru, ili iz menija u restoranu po izboru. Delimično uračunat i a la carte u One&Only Royal Mirage.

Sport
Ista ponuda kao u partnerskom hotelu Arabian Court at One&Only Royal Mirage.

Lepota i zdravlje
Uz doplatu: tretmani i masaže.

Dodatno
Aquaventure Special: od 1.5. do 14.10 uračanuta ulaznica za 3 noćenja po osobi, od 15.10. do 31.10. uračunata ulaznica od 5 noćenja po osobi.
Svakodnevno mineralna voda u sobi