The Residence Zanzibar 5*

Hotel

The Residence Zanzibar 5* nalazi se direktno na beloj peščanoj plaži. Karakteriše ga raznovrsnost uticaja evropskog, afričkog i orijentalnog stila, a ističe se svojom komfornom i veoma luksuznom atmosferom. Sve vile imaju privatni bazen.

Sobe

Luxury Garden Pool Villa: 155m², sa odvojenim dnevnim boravkom/spavaćom sobom, kupatilom, odvojenim tušem, dodatnim spoljnim tušem, bade-mantilom, fenom za kosu, satelitskom televizijom, telefonom, CD/DVD plejerom, WiFi, mini barom, priborom za pripremu čaja i kafe, sefom, plafonskim ventilatorom, klima uređajem i velikom terasom sa privatnim bazenom (30-35 m2), dnevnim ležajem, suncobranom i ležaljkama kao i garniturom za sedenje.

Luxury Ocean Front Pool Villa: 155m², uglavnom se nalazi direktno na plaži, sa pogledom na more iz dnevnog boravka i spavaće sobe, sa odvojenim dnevnim boravkom/spavaćom sobom, kupatilom, odvojenim tušem, dodatnim spoljnim tušem, bade-mantilom, fenom za kosu, satelitskom televizijom, telefonom, CD/DVD plejerom, WiFi, mini barom, priborom za pripremu čaja i kafe, sefom, plafonskim ventilatorom, klima uređajem i velikom terasom sa privatnim bazenom (30-35 m2), dnevnim ležajem, suncobranom i ležaljkama kao i garniturom za sedenje.

Prestige Ocean Front Pool Villa: 194m², nalazi se direktno na plaži, sa pogledom na more iz kupatila, sa odvojenim dnevnim boravkom/spavaćom sobom, kupatilom, odvojenim tušem, dodatnim spoljnim tušem, bade-mantilom, fenom za kosu, satelitskom televizijom, telefonom, CD/DVD plejerom, WiFi, mini barom, priborom za pripremu čaja i kafe, sefom, plafonskim ventilatorom, klima uređajem i velikom terasom sa privatnim bazenom (30-35 m2), dnevnim ležajem, suncobranom i ležaljkama kao i garniturom za sedenje.

Frangipani Garden Pool Villa: sa odvojenim dnevnim boravkom/spavaćom sobom, kupatilom, odvojenim tušem, dodatnim spoljnim tušem, bade-mantilom, fenom za kosu, satelitskom televizijom, telefonom, CD/DVD plejerom, WiFi, mini barom, priborom za pripremu čaja i kafe, sefom, plafonskim ventilatorom, klima uređajem i velikom terasom sa privatnim bazenom (30-35 m2), dnevnim ležajem, suncobranom i ležaljkama kao i garniturom za sedenje.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 restorana, 3 bara, spa centar i centar za ronjenje.
Uračunate aktivnosti: fitnes centar, tenis, joga, vožnja bicikla, Hobie Cat i snorkling
Uz doplatu: kitesurfing, pecanje, safari sa delfinima, krstarenje i ronjenje

Usluga

Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera i alkoholna i bezalkoholna pića
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, razne opcije premium vina i viskija

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju jednu 45-minutnu masažu za parove, jednom romantičnu dekoraciju kreveta, torbu za plažu i peškir na dan dolaska i jednu romantičnu večeru na plaži uključujući flašu penušavog vina. Ne važi u Frangipani Garden Pool Villa. Važi za minimalan boravak od 4 noći do 9 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.