The Residence Zanzibar 5*

Hotel

The Residence Zanzibar 5* nalazi se direktno na beloj peščanoj plaži. Karakteriše ga raznovrsnost uticaja evropskog, afričkog i orijentalnog stila, a ističe se svojom komfornom i veoma luksuznom atmosferom. Sve vile imaju privatni bazen.

Sobe

Luxury Garden Pool Villa: 155m², sa odvojenim dnevnim boravkom/spavaćom sobom, kupatilom, odvojenim tušem, dodatnim spoljnim tušem, bade-mantilom, fenom za kosu, satelitskom televizijom, telefonom, CD/DVD plejerom, WiFi, mini barom, priborom za pripremu čaja i kafe, sefom, plafonskim ventilatorom, klima uređajem i velikom terasom sa privatnim bazenom (30-35 m2), dnevnim ležajem, suncobranom i ležaljkama kao i garniturom za sedenje.

Luxury Ocean Front Pool Villa: 155m², uglavnom se nalazi direktno na plaži, sa pogledom na more iz dnevnog boravka i spavaće sobe, sa odvojenim dnevnim boravkom/spavaćom sobom, kupatilom, odvojenim tušem, dodatnim spoljnim tušem, bade-mantilom, fenom za kosu, satelitskom televizijom, telefonom, CD/DVD plejerom, WiFi, mini barom, priborom za pripremu čaja i kafe, sefom, plafonskim ventilatorom, klima uređajem i velikom terasom sa privatnim bazenom (30-35 m2), dnevnim ležajem, suncobranom i ležaljkama kao i garniturom za sedenje.

Prestige Ocean Front Pool Villa: 194m², nalazi se direktno na plaži, sa pogledom na more iz kupatila, sa odvojenim dnevnim boravkom/spavaćom sobom, kupatilom, odvojenim tušem, dodatnim spoljnim tušem, bade-mantilom, fenom za kosu, satelitskom televizijom, telefonom, CD/DVD plejerom, WiFi, mini barom, priborom za pripremu čaja i kafe, sefom, plafonskim ventilatorom, klima uređajem i velikom terasom sa privatnim bazenom (30-35 m2), dnevnim ležajem, suncobranom i ležaljkama kao i garniturom za sedenje.

Frangipani Garden Pool Villa: sa odvojenim dnevnim boravkom/spavaćom sobom, kupatilom, odvojenim tušem, dodatnim spoljnim tušem, bade-mantilom, fenom za kosu, satelitskom televizijom, telefonom, CD/DVD plejerom, WiFi, mini barom, priborom za pripremu čaja i kafe, sefom, plafonskim ventilatorom, klima uređajem i velikom terasom sa privatnim bazenom (30-35 m2), dnevnim ležajem, suncobranom i ležaljkama kao i garniturom za sedenje.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 restorana, 3 bara, spa centar i centar za ronjenje.
Uračunate aktivnosti: fitnes centar, tenis, joga, vožnja bicikla, Hobie Cat i snorkling
Uz doplatu: kitesurfing, pecanje, safari sa delfinima, krstarenje i ronjenje

Usluga

Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera i alkoholna i bezalkoholna pića
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, razne opcije premium vina i viskija

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju jednu 45-minutnu masažu za parove, jednom romantičnu dekoraciju kreveta, torbu za plažu i peškir na dan dolaska i jednu romantičnu večeru na plaži uključujući flašu penušavog vina. Ne važi u Frangipani Garden Pool Villa. Važi za minimalan boravak od 4 noći do 9 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Zanzibar

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.